Serviciul Omoruri de la Poliţia Capitalei a preluat cazul pacientei de la Spitalul Floreasca. Ce au decis anchetatorii

Serviciul Omoruri de la Poliţia Capitalei a preluat cazul pacientei de la Spitalul Floreasca. Ce au decis anchetatorii
Serviciul Omoruri de la Poliția Capitalei a preluat cazul femeii arse de la Spitalul Floreasca

Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei a preluat cazul care a șocat ieri o țară întreagă și face la momentul actual cercetări pentru ucidere din culpă. Care a fost reacția ministrului Costache, după decesul acesteia pe masa de operație?

Serviciul Omoruri de la Poliția Capitalei a preluat cazul pacientei arse pe masa de operație

Serviciul Omoruri din cadrul Poliției București a preluat dosarul pacientei care a murit în curusul zilei de duminică, după ce a luat foc pe masa de operație a Spitalului Floreasca. Anchetatorii fac la momentul acesta cercetări pentru ucidere din culpă, după ce au deschis deja o anchetă la scurt timp după ce s-a aflat că pacienta a fost arsă pe data de 22 decembrie. Subliniem faptul că azi, 30 decembrie, va fi făcută autopsia, pentru a putea fi stabilită cu exactitate cauza morții.

În cadrul anchetei vor avea loc și audieri. Până acum, oamenii legii au ridicat documente de la instituția medicală în cauză. Familia pacientei nu a depus nicio plângere penală, dar deputatul USD Ungureanu intenționează să depună azi o plângere la Parchetul General. Amintim că femeia era în comă indusă, iar în timpul unei intervenții chirurgicale a suferit arsuri pe 40% din suprafața corpului. Totul s-a petrecut după ce medicii au folosit o soluție de dezinfectare care conține foarte mult alcool, iar la scurt timp, bisturiul electric.

Serviciul de Omoruri de la Poliția Capitalei a preluat cazul femeii arse pe masa de operații a Spitalului Floreasca
Serviciul de Omoruri de la Poliția Capitalei a preluat cazul femeii arse pe masa de operații a Spitalului Floreasca

Sunt alături de familia greu încercată

Sperăm să învățăm cu toții din acest episod tulburător, ca pe viitor, în niciun spital din România, să nu mai avem parte de o asemenea experiență traumatizantă. Sunt alături de familia greu încercată și acum, la ceas de cumpănă, le transmit că atât eu, cât și echipa MS pe care o coordonez, va face tot posibilul pentru aflarea adevărului”
Victor Costache

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI