Serialul anilor 2000 în România, din nou la TV. Ultimele negocieri pentru revenire (exclusiv)

Serialul anilor 2000 în România, din nou la TV. Ultimele negocieri pentru revenire (exclusiv)
Serialul anilor 2000 in Romania, din nou la TV. Ultimele negocieri pentru revenire (exclusiv)

Vești bune pentru fanii unuia dintre cele mai urmărite seriale românești din toate timpurile. Producția-fenomen a anilor 2000 ar putea reveni pe micile ecrane. Ce presupun negocierile pentru ca personajele favorite ale românilor să apară din nou pe sticlă.

Ce serial din anii 2000 ar putea reveni la televizor

Unul dintre protagoniștii serialului Trăsniții de la Prima TV a vorbit, în exclusivitate pentru Impact.ro despre o revenire spectaculoasă a celor mai iubite personaje românești pe micile ecrane de la noi din țară.

Simpaticul Grig Chiroiu, actorul care-l interpretează pe faimosul Pupăză, a dat mari speranțe publicului român, după ce a dat din casă și a mărturisit că protagoniștii serialului Trăsniții poartă negocieri, în aceste zile, pentru ca serialul aniloor 2000 să revină în programă.

Idei sunt, scenarii se pot scrie, iar Pupăză și restul găștii „trăsnite” par să fie nerăbdători pentru a afla deznodământul discuțiilor.

„Purtăm negocieri. Ştiţi cum e în această perioadă. Se fac calcule, se trag linii, mai mult sau mai puţin paralele cu statul paralel despre care nu mai vorbeşte nimeni în ultima vreme. Însă nici noi nu am stat de pomană.

Ca dovadă, suntem pregătiţi ca în toamnă să strig iar catalogul si să dăm semnalul repornirii. Nu degeaba am primit distincţia aceea pentru cel mai longeviv serial al tuturor timpurilor”, a declarat Grig Chiroiu pentru impact.ro.

În luna noiembrie a anului 2020, serialul serialul „Trăsniţii” a luat o pauză de la difuzare, după 2000 de episoade care au bucurat sufletele românilor în fiecare seară. Sitcomul a ajuns la sezonul 34 și, mai mult de atât, a primit recunoaștere internațională.

În anul 2015, celebrul serial de comedie „Trăsniții” a intrat în Cartea Recordurilor și a primit distincţia de cel mai lung sitcom din lume și astfel a depășit alte seriale internaționale de un succes răsunător precum „The Simpsons”.

Pupăză și-a deschis o pensiune

Chiar dacă au trecut 9 luni de când Trăsniții nu mai apar la televizor, Grig Chiroiu spune că abia așteaptă să își facă, din nou, apariția pe micile ecrane.

Între timp, afacerea actorului din Olănești merge foarte bine, iar în ultimele luni, pensiunea sa Noel a fost plină ochi de clienți, ceea ce i-a pus în buzunar o sumă frumușică de bani:

„Am ţinut deschis, şi la cererea publicului, şi fiindcă ne-am dorit să facem asta. Avem şi grupuri de prieteni care vin constant în această parte de ţară, aşa că nu am putut să le refuz plăcerea.

Pensiunea noastră s-a aflat la datorie, respectând desigur toate regulile stabilite pentru această perioadă de pandemie şi sper că o va face şi la toamnă, şi în lunile următoare”, a declarat actorul Grig Chiroiu din serialul Trăsniții.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI