Problema întâmpinată de Liviu Vârciu cu filmul său: are o mare nemulțumire. Când va fi lansat la cinema EXCLUSIV

Problema întâmpinată de Liviu Vârciu cu filmul său: are o mare nemulțumire. Când va fi lansat la cinema EXCLUSIV
Problema întâmpinată de Liviu Vârciu cu filmul său

Liviu Vârciu a fost nevoit să taie mai bine de o oră de filmare și montaj din pelicula “Zăpadă, ceai și dragoste”, în care vor juca nume cunosute ale showbiz-ului autohton, precum Alina Pușcaș, Pepe, Dan Negru și Nea Marin.

Problema întâmpinată de Liviu Vârciu cu filmul său

Pentru Liviu Vârciu, luna care va veni va fi una extrem de încărcată în evenimente: își va lansa filmul în care și-a investit toate economiile, inclusiv banii iubitei, pe data de 8 septembrie, la Cinema Băneasa, iar nouă zile mai târziu, mai precis pe 17 septembrie, va organiza petrecerea de botez a fiului său, Liviu Matei.

Actorul a pregătit cu mare atenție debutul său ca producător de film, la care a invitat cum era și normal, toți colegii săi alături de care a jucat în pelicula “Zăpadă, ceai și dragoste”, precum și familia, care l-a susținut tot timpul.

“Am fost nevoit să amân lansarea din cauza pandemiei. E vorba despre o comedie, în care eu am rolul unui pușcăriaș. M-am ocupat de producție și am apelat apoi la unul dintre cei mai buni regizori de la noi, Cătălin Bugean. La lansare vor veni toți colegii mei, dar și familia”, ne-a declarat Liviu Vârciu, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Artistul ne-a mai dezvăluit că, din distribuție, fac parte nume cunoscute ale showbiz-ului autohton, inclusiv colegi din Antena 1, precum Alina Pușcaș, Pepe, Dan Negru și Nea Marin, toți acceptând să joace gratis, fără a fi remunerați.

Actorul nu ne-a ascuns însă faptul că are și o mică nemulțumire.

”Întrucît va rula în cinematograf, a trebuit ca filmul să aibă maxim o oră și 45 de minute. Iar noi filmasem cam două ore jumate. Deci a trebuit să tai aproape o oră din el”, a mai spus acesta pentru Playtech.ro.

Actorul se gândește însă să valorifice și acea oră filmată în plus, în care a investit, la fel ca și colegii săi, timp și ceva ore de muncă. Se gândește chiar și la un serial în care să poată rula tot filmul.

”Voi vedea ce o să fac, poate găsesc o soluție”, a adăugat acesta.

Pentru lansarea comediei, Liviu Vârciu a cheltuit o avere, el investindu-și practic toate economiile. Și Anda Călin, iubita lui, l-a ajutat, pe plan financiar, din vânzarea apartamentului. Costurile producției se ridică la câteva sute de mii de euro, dar Liviu este convins că filmul se va bucura de succes și că-și va recupera măcar o parte din investiție.

Botezul juniorului, pe 17 septembrie

După lansarea filmului, Liviu și Anda, partenera sa, vor organiza petrecerea de botez a juniorului Liviu Matei.

”Va fi pe data de 17 septembrie. Anul trecut, când l-am botezat, nu am putut să facem și petrecerea”, ne-a spus acesta. ”Matei are un an și aproape trei luni și vom organiza o petrecere cu mulți invitați. Sperăm să putem petrece și că nu vor fi din nou restricții”, a spus, la rându-i, și mama băiețelului.

Liviu și Anda Călin sunt împreună din anul 2016 și sunt părinții a doi copii, Anastasia și Liviu Matei. După mai multe despărțiri și împăcări, ei s-au mutat împreună, în 2019, în vila actorului. S-au cunoscut într-un restaurant, Liviu fiind cel care a făcut primul pas.

După petrecerea de botez, Liviu intenținează să se ocupe serios de-un alt proiect drag lui, mai précis trupa L.A. ”Mergem acolo unde suntem chemați. Lumea se bucură să ne vadă, chiar dacă în trupă mai sunt doar eu și Adi. Ultima oară am fost la Pitești, unde ne-am simțit foarte bine, a fost ca pe vremuri”, a adăugat acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI