Senatul a încasat o lovitură cruntă din cauza Dianei Șoșoacă. S-a aflat acum ce s-a întâmplat, de fapt

Senatul a încasat o lovitură cruntă din cauza Dianei Șoșoacă. S-a aflat acum ce s-a întâmplat, de fapt
Senatoarea a făcut declarații scandaloase

Lovitură grea pentru Senatul României. Totul s-a întâmplat din cauza senatoarei Diana Șoșoacă.

Ce a pățit Senatul, din cauza Dianei Șoșoacă

Declarațiile politicianului au afectat Senatul. Discursurile Dianei Șoșoacă au fost taxate.

Canalul de Youtube al Senatului a fost suspendat, iar asta din cauza discursurilor pe care celebra senatoare le-a susținut de-a lungul timpului.

Intervențiile Dianei Șoșoacă la începutul ședințelor de plen i-au determinat pe cei de la Youtube să trimită mai multe sesizări către contul de social media al Senatului. Și în primăvară au fost trimise sesizări.

Drept urmare, canalul de Youtube al Senatului va fi suspendat timp de o săptămână, iar asta din cauza discursurilor Dianei Șoșoacă privind descurajarea vaccinării și acuzațiile nefondate pe care le aduce împotriva demersului de imunizare a populației.

În aprilie 2021, Diana Șoșoacă instiga la nepurtarea măștii, într-o declarație de la pupitrul Senatului.

Pagina YouTube a Senatului a fost închisă pentru anumite înregistrări video cu luări de cuvânt ale Dianei Şoşoacă, pentru că instigă, contrar politicii asumate de canalul respectiv, la nepurtarea măştii”, a spunea atunci Iulia Scântei, președintele Comisiei juridice a Senatului.

Între timp, Youtube a analizat contestația și a respins-o, iar acum Senatul României a rămas o săptămână fără cont de Youtube.

În cazul în care continuă să încalce termenii și regulamentul, contul de youtube al Senatului ar putea fi închis permanent.

Diana Șoșoacă, declarații controversate

Nu este prima oară când Diana Șoșoacă face declarații scandaloase. Senatoarea refuză să se vaccineze, dar și să poarte mască, spunând că are un certificat medical conform căruia este exceptată de la măsura obligatorie.

”Am obținut această adeverință din septembrie. Medicul de familie transmite solicitare către specialist, te duci la specialist, treci prin toate controalele posibile, după care se întocmește o scrisoare medicală, iar medicul de familie,

pe baza recomandărilor medicului specialist și a istoricului pe care îl ai, pentru că eu am fost internată și în spital o mare perioadă, îți eliberează această adeverință medicală.

Nu se obține ușor, trebuie să ai niște afecțiuni. Dacă poți să mori, poți să mori. Nu există numai Covid-19, aveți și pneumonie, aveți și gripe, aveți și viroze, sunt o groază de alte boli, mult mai grave.

Puneți-mă să port masca un timp, să vedeți cum leșin. E imposibil”, a declarat Diana Șoșoacă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI