Diana Șoșoacă, dezvăluiri șocante despre pandemia de covid-19: ”Distrugerea drepturilor cetățenești și instaurarea dictaturii”

Diana Șoșoacă, dezvăluiri șocante despre pandemia de covid-19: ”Distrugerea drepturilor cetățenești și instaurarea dictaturii”
Diana Șoșoacă, dezvăluiri șocante despre pandemia de covid-19

Diana Șoșoacă a fost invitată, miercuri, 6 decembrie 2020, în cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3. Aceasta s-a aflat în platou alături de alți invitați și au dezbătut, pe rând, pandemia de coronavirus din România și din alte țări, dar și protestele din America.

Diana Șoșoacă, dezvăluiri senzaționale despre mască și vaccin

Controversata avocată care face parte din partidul AUR a făcut noi mărturisiri, la TV, despre masca de protecție și despre vaccin. De data aceasta, Diana Șoșoacă și-a scos telefonul și a citit din studiile publicate de OMS. Aceasta susține că masca nu trebuie purtată de oamenii sănătoși sau în aer liber.

”Cum s-a trecut la această regulă, cum au crescut cazurile. Noi avem legături cu toți avocații din Europa care luptă pentru drepturile cetățenilor. Nu există nicăieri studii care să susțină că masca te apără de virus. Vă spun matematic: un virus are între 120-160 nanometri. Printr-un orificiu al unei măști încap peste 200 de viruși.

Apoi au modificat, că masca te apără de acei stropi și au spus să păstrezi distanța. De ce, în străinătate, copiii nu poartă măști? Ei stau singuri în bănci, cum au făcut acum și la noi. În plus, îmbolnăvirea lor e minimă. Vaccinul e în experiment până în 2023. Medicii mi-au spus că un vaccin are o perioadă de testare de 10 ani. Întâi faci pe cobai și apoi pe oameni.

OMS a spus ce efecte adverse apar după purtarea măștii: auto-contaminare de pe urma manevrării unei măști. OMS spune ca masca să fie purtată de cei care au o boală. Dacă masca e umedă sau murdară și nu se schimbă, te contaminezi. Mai apar dureri de cap, leziuni tegumentare, dermatite, acnee. Vă pot ține o oră cu toate cercetările acestea științifice”, a mărturisit Diana Șoșoacă la tv.

Diana Șoșoacă: ”Măștile sunt neconforme”

În continuare, senatorul AUR susține că multe din măștile vândute nu apără de virus, ci doar îmbolnăvesc. Aceasta a amintit de un studiu efectuat de ANPC-ul din România.

”ANPC spune că peste 93% din măștile din România sunt neconforme. De mie s-a luat presa pentru că mi-am dat jos masca în fața lui Iohannis, sub formă de protest. Dar ambasadorul Americii nu a purtat mască atunci când s-a întâlnit cu Iohannis.

Cu cât vei suprima mai mult drepturi și libertăți, cu atât vei avea mai multe… Domnul Chiriac, am avut pandemii de ebola, gripă porcină, gripă aviară, nu ne-a închis nimeni în casă. Acum e totalitarism.

Scopul? Distrugerea drepturilor cetățenești și instaurarea dictaturii mondiale. Oamenii au prea multe drepturi și libertăți încât politicienii nu mai pot face ce vor ei.

Sunt interese financiare la nivel mondial. E ca în America: Trump și Biden. Sunt două grupări care luptă. E o boală normală, conținuați viața, ăsta a fost mesajul lui Donald Trump care nu a stat în carantină. La noi de ce s-au închis școlile? Suntem singura țară care a avut școlile închise”, a spus Diana Șoșoacă la Antena 3.

Diana Șoșoacă, despre protestele din America

Pe data de 6 decembrie 2020, colegiul electoral din America s-a întrunit pentru a valida alegerile care au avut loc pe 3 noiembrie. Pentru că Joe Biden a fost ales deja câștigător de presă, în urma renumărării voturilor, americanii au ieșit la protest. Diana Șoșoacă a văzut imaginile și a făcut câteva comentarii asupra lor:

”Cum pot fi atâția oameni în stradă, în America, în plină pandemie? Vedeți că pe ei nu îi încătușează nimeni? Jandarmii nu fac nimic? Unde e covid-19 la ei? Vorbim despre distanțare socială, măști, stat în casă etc. Trebuie să intrăm în normalitate.

Uitați ce e acolo, vi se pare normal? Ați văzut că intră în Capitoliu? Au tot dreptul, abia aștept să intre și românii în Casa Poporului. În calitate de președinte, eu nu aș trimite armata, nu aș ataca poporul. Nu cred că Trump o va face, el își apără poporul.

Dacă o face, totul va duce spre război civil în America, să știți. Divide et impera”, a spus aceasta, la Antena 3.

În timpul discuției purtate în platou, moderatorul a prezentat Breaking News-ul serii. Mike Pence a fost luat de Serviciul Secret din Congres și scos afară. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu situația din America în orele următoare.

Donald Trump a publicat un mesaj pe Twitter în care s-a arătat dezamăgit de faptul că vice-președintele Senatului nu și-a făcut datoria față de popor. Toți senatorii Americani au fost și ei evacuați, la câteva minute după Mike Pence. După această mutare, a fost declarată Starea de Asediu în Washington.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI