Senatoarea de Vaslui, cel mai sărac oraș din Europa, a ”agresat” jurnaliștii: ”Ieșiți afară!”

Senatoarea de Vaslui, cel mai sărac oraș din Europa, a ”agresat” jurnaliștii: ”Ieșiți afară!”

Gabriela Crețu este senatoare PSD de Vaslui și tocmai a făcut de râs orașul pe care îl reprezintă, la scurt timp dup ce municipiul a fost numit cel mai sărar oraș din Europa.

Reporterii emisiunii ”România te iubesc” de la Pro TV au încercat să-i ia un interviu Gabrielei Crețu, în urmă cu câteva zile. Crețu este senator PSD de Vaslui, iar jurnaliștii au vrut o evidență a inițiativelor legislative ale doamnei senator pentru ”a scoate din noroi” orașul pe care îl reprezintă. Doamna de 54 de ani a avut însă o atitudine suprinzător de agresivă și a refuzat într-o manieră penibilă să răspundă la întrebări.

Mai mult decât atât, senatoarea a fost încrezută când vine vorba de decizia alegătorilor și s-a arătat aproape imună la posibilitatea de a nu mai fi votată. Ca referință, ea este soția liderului PSD de Vaslui, Dumitru Buzatu. În presa locală din Vaslui, au existat speculații conform cărora cei doi ar fi divorțat de curând la notar, amiabil, dar niciunul dintre soți nu a confirmat informația.

Ca să-ți faci o idee despre modul în care funcționează lucrurile în rândurile PSD-iștilor de top, fiul celor doi este, de anul trecut, ocupant al postului de secretar de stat în ministerul condus de alt parlamentar de Vaslui – Ana Birchall.

Revenid însă la reacția recentă a Gabrielei Crețu, aceasta a avut loc în fața unei echipe formate din reporteri Pro TV. Întrebată care au fost proiectele ei pentru îmbunătățirea condițiilor de viață ale vasluienilor, ea le-a atras atenția membrilor presei ”să nu întrebe lucruri care nu au relevanță.” La scurt timp după ce jurnaliștii au insistat ca senatoarea să prezinte lucrurile clasificate de ea ca fiind irelevante, Crețu s-a enervat teribil.

”Dacă aveţi obsesii, vă rog frumos… Noi construim acum un spital excepţional la Vaslui. Eu cred că nu ştiţi cu cine vorbiţi. Ieşiţi afară!. Nu am de ce să vă dau explicaţii!”, a afirmat Gabriela Crețu, după ce le-a citit de pe telefon cifra investițiilor pe care le-a susținut pentru județul Vaslui. Este vorba de aproximativ 90 de milioane de lei.

”Nu vreţi să le explicaţi vasluienilor pentru ce vă votează…”, a insistat juralista. ”Nu-i nimic! Ei mă votează, nu e nicio problemă”, a replicat Gabriela Creţu, fiind convinsă că este imposibil să-și piardă funcția deținută din 2004 și până în prezent. După ce a dat jurnaliştii afară din birou, senatoarea s-a îndreptat spre sala de şedinţe, spunând: ”Nu mă tem de servicii, da?”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI