Zici că-i în Vaslui: a ieșit cu cuțitul în spate, din spital, ca să fumeze

Autor: Andrei Simion - 15:24, 26 feb. 2019

Pe o vreme cu -10 grade Celsius, cu un cuțit în spate și aproape dezbrăcat, un bărbat a ieșit din spital ca să fumeze. A mai intrat în spital doar când medicul i-a spus că o să moară dacă mai continuă așa, ceea ce e cumva corect.

Un bărbat de 34 de ani din Rusia a ieșit din spital, pe-o vreme cu -10 grade Celsius, ca să fumeze. În spate avea un cuțit înfipt, motivul pentru care și era la spital. Bărbatul a ieșit din spital în chiloți, în timp ce sângera, ca să poată fuma.

O asistentă a filmat escapada bărbatului prin spital, în timp ce era, probabil, confuz. El a spus că s-a ales cu un cuțit în spate într-o bătaie pornită la beție. După cum vezi în imaginile de mai jos, mânerul cuțitului n-a fost scos înainte ca bărbatul să vrea să fumeze.

spital-rus-cutit-spate

Bărbatul a pornit spre ieșire în timp ce medicii îl dezbrăcau ca să-l pregătească pentru operație. Rusul nu s-a bucurat de țigară, că n-avea la el și spera să primească de la cineva de-afară. N-a avut noroc.

Un purtător de cuvânt al spitalului la care a fost tratat bărbatul susține că a fost operat cu succes și e în stare stabilă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI