Ei sunt finaliștii Românii au talent 2022. Cine a primit wild card-ul din partea juraților

Ei sunt finaliștii Românii au talent 2022. Cine a primit wild card-ul din partea juraților
Ei sunt finalistii Romanii au talent 2022

Cea de-a doua semifinală LIVE de la Românii au talent sezonul 12 și-a ales finaliștii. Andra, Mihai Bobonete, Andi Moisescu și Dragoș Bucur au fost doar spectatori, iar publicul de la PRO TV și-a desemnat favoriții. Cine sunt ultimii cinci finaliști de la Românii au talent.

Emoții intense în cea de-a doua semifinală Românii au talent 2022

Seară magică și plină de spectacol la Românii au talent, sezonul 12. Andra, Dragoș Bucur, Mihai Bobonete și Andi Moisescu sunt spectatori în timp ce 12 semifinaliști luptă pentru a câștiga un loc în marea finală Românii au talent, ce va avea loc vineri, 27 mai.

De la extaz la agonie, de la bucurie la plânsete de dor, cei patru specialiști de la masa juriului au aplaudat în picioare prestația celor 12 semifinaliști.

În a doua semifinală Românii au talent, 5 concurenți norocoși vor câștiga biletul pentru marea finală, iar un participant va primi un wild card de la cei patru jurați. Astfel, 11 curajoși pornesc în lupta pentru talente pentru a ajunge la cei 120.000 de euro puși în joc.

Românii își pot vota preferații în această seară prin SMS la numărul 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT.

Cine sunt finaliștii de la Românii au talent sezonul 12

În ediția din această seară revin pentru a câștiga wild card-ul cei care au pierdut la prima semifinală. Primii 5 finaliști, cei selectați în urma primei semifinale de la Românii au talent, sunt:

  • Martina Meola
  • Zametheea
  • Raisa Radu
  • Alex Dowis
  • Gabriela Dincă

Cei 12 concurenți ai celei de-a doua semifinale sunt: Mihail Kovali, X-Treme Brothers, Duo Gemini, Eva Nicolescu, Raluca Răducanu, Emanuel Ion, Bianca Ciocîrlan, Darius Mabda, Ana Maria Mircea, Bianca Mihalcea, Aurel Niamțu și Anamaria Buțurcă.

Dintre cei 12 magnifici, doar 5 concurenți se vor alătura norocoșilor care au reușit să se califice în prima semifinală pentru ultima etapă a competiției. Premiul cel mare pentru care se bat toți este în valoare de 120.000 de euro. Aceștia sunt:

  • Darius Mabda
  • Ana Maria Mircea
  • Emanuel Ion
  • Aurel Niamțu
  • Bianca Ciocârlan

Cine a primit wild card-ul din partea juraților la Românii au talent

Juriul de la Românii au talent a oferit wild card-ul trupei de acrobați X-treme Brothers. Așadar, cei 11 finaliști Românii au talent 2022 sunt Martina Meola, Zametheea, Raisa Radu, Alex Dowis, Gabriela Dincă, Darius Mabda, Ana Maria Mircea, Emanuel Ion, Aurel Niamțu, Bianca Ciocârlan și X-treme Brothers.

Eva Nicolescu și Darius Mabda se alătură lui Alex Dowis și DJ Hugo Arthur în cursa pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro de la Românii au talent. Ei vor putea fi votați toată săptămâna, până în marea finală de pe 27 mai.