Se cunosc primii 5 finaliști de la Românii au Talent. Surprize mari, cine participă în marea finală

Sezonul în curs de la emisiunea ,,Românii au talent” se apropie cu pași repezi de final. Proiectul preferat al românilor urmează să își găsească în sfârșit un nou câștigător. Toți fanii show-ului așteaptă cu nerăbdare să vadă cine este norocosul care va pleca acasă cu un premiu uriaș, dar și cu laude fantastice de la jurați. În seara aceasta, 12 dintre cei aflați pe scenă au dat testul în fața celor de acasă. Dintre ei vom mai vedea în etapa următoare doar 5. Află mai jos care sunt finaliștii!

Finaliști Românii au talent: ce concurenți luptă pentru premiul cel mare

Sute de concurenți au aspirat la marele premiu oferit de ,,Românii au talent”. Au avut loc 14 preselecții din care au rămas doar cei mai buni care urmează să demonstreze ce pot în etapele puține rămase.

Emoțiile galelor live au fost uriașe pentru 24 dintre ei. În seara aceasta, 12 dintre concurenți au dat testul în fața celor de acasă. Dintre aceștia, doar 5 s-au calificat califica în marea finală de pe data de 27 mai.

Alți 5 urmează să își facă apariția săptămâna viitoare, dar și un concurent care va primi un wild card de la cei patru jurați. Astfel 11 curajoși pornesc în lupta pentru talente pentru a ajunge la cei 120.000 de euro puși în joc.

Românii își pot vota preferații în această seară prin SMS la numărul 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT.

Curajoșii de azi au fost: Marius Mateș, Sandeep Kale, Ionela Marin, DJ Hugo Arthur, Zametheea, Elvis Asan, Alex Furman, Martina Meola, Gabriela Dincă, Alexandra Croitoru, Alex Dowis și Raisa Radu. De asemenea, telespectatorii vor avea parte și de un moment special oferit de Ana Mari Pantaze.

Dintre aceștia au rămas în continuare în competiție: Martina Meola, Zametheea, Raisa Radu, Alex Dowis și Gabriela Dincă.

,,Îmi face plăcere”

Cei care adoră proiectul s-au bucurat enorm să îi aibă în sezonul cu numărul 12 și pe Mihai Bobonete și Dragoș Bucur. De departe cel mai iubit și urmărit cu atenție este celebrul comediant. Actorul din ,,Las Fierbinți” a pășit cu mari emoții în show, dar s-a declarat extrem de încântat de toată experiența.

,,Sunt foarte fericit să mă aflu în postura de jurat deoarece este show-ul pe care îl respect cel mai mult și care mi-a plăcut de la lansare. Îmi face plăcere să lucrez cu o echipă pe care, în mare parte, o cunosc și alături de care am lucrat la diferite proiecte.

Pe colegii jurați îi cunosc foarte bine, pe fiecare în parte, și simt că ne vom distra foarte tare. Abia aștept să mă distreze și pe mine altcineva pentru că, de obicei, eu fac lumea să râdă. Acum sunt în fața scenei și aștept să văd ce înseamnă să fii român talentat”, a spus Bobonete despre participarea sa la emisiunea Românii au Talent, în calitate de jurat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI