Semifinalistul de la Românii au talent 2022 care va face o piesă cu Andra: ‘Regret că nu v-am cunoscut până acum!’

Semifinalistul de la Românii au talent 2022 care va face o piesă cu Andra: ‘Regret că nu v-am cunoscut până acum!’
Semifinalistul de la Romanii au talent 2022 care va face o piesa cu Andra

A doua semifinală de la Românii au talent 2022 a fost încărcată cu emoții extrem de puternice. În cadrul ediției de vineri, 20 mai, preferatul lui Mihai Bobonete a ridicat sala în picioare. Are 72 de ani și o voce incredibilă. Cine este semifinalistul cu care Andra vrea să scoată o piesă.

Ce i-a promis Andra concurentului căruia i-a oferit Golden Buzz-ul

Aurel Niamțu are 72 de ani, o voce caldă și pătrunzătoare, după cum l-au lăudat jurații de la PRO TV. În cea de-a doua semifinală de la Românii au talent, acesta i-a smuls Andrei promisiunea că vor cânta împreună un duet de zile mari.

„Atâta emoție în această voce. Atât regret că nu v-am cunoscut până acum. Mi se pare nedrept că până acum nu vă știam… Facem o piesă în duet.”, a declarat Andra, în semifinala Românii au talent 2022.

Aurel Niamțu cântă de mai bine de 50 de ani, trăiește pentru actul artistic și vrea să performeze pe scenă până în ziua în care va închide ochii pentru totdeauna. Cu ochii în lacrimi, Mihai Bobonete a mărturisit că semifinalistul este concurentul său favorit din întregul sezon.

Mihai Bobonete: Promit că nu vă fac să plângeți. Vă mulțumesc că existați, că aveți o voce atât de părintească! Sunteți preferatul meu de la Românii au talent”

Dragoș Bucur: Cred că s-a făcut o nedreptate… Toți au spus că la 72 de ani sunteți extraordinar… Dvs sunteți un artist impecabil. Ce-mi place cel mai mult este că se vede că vă place să fiți pe scenă.

Andi Moisescu: Țin să remarc căldura vocii dvs și experiența pe care o aveți atunci când cântați.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

A participat la Românii au talent după moartea soției

Aurel Niamțu a primit golden buzz-ul de la Andra în timpul audițiilor. Artistul în vârstă de 72 de ani a decis să participe la Românii au talent după dispariția soției sale, femeia alături de care și-a petrecut toată viața.

 „Nu se putea altfel! Nu se putea fără Golden Buzz. Sunt mândră și onorată că am avut șansa să ofer acest buton auriu unei voci ca a asta… Cântă de o viață, dar mulți am aflat abia acum de el.”, spunea Andra, la momentul respectiv.

În seara aceasta se vor alege ultimii finaliști ai sezonului 12 Românii au talent. Concurenții se vor alătura finaliștilor Martina Meola, Zametheea, Raisa Radu, Alex Dowis și Gabriela Dincă în marea finală de vineri, 27 mai, de la PRO TV.