Selly, adevărul despre cum se fac filmele în România: „Trebuie să faci compromisuri”

Selly, adevărul despre cum se fac filmele în România: „Trebuie să faci compromisuri”
Selly, premiat la Gopo 2022

Vloggerul pe care tinerii din ziua de azi îl adoră a bifat o nouă reușită. „Tabăra” a primit Premiul Publicului la Premiile Gopo în 2022. Selly a mărturisit apoi adevărul despre cum se fac filmele în România, în aceste vremuri financiare grele.

Filmul lui Selly, premiat la Gopo 2022

După succesul răsunător pe care l-a avut cu „5GANG: Un altfel de Crăciun”, Selly a mai realizat un film. Este vorba de pelicula „Tabăra” care a fost primită și mai bine de publicul din România. În exclusivitate pentru EGO.ro, vedeta a vorbit despre munca sa.

După ce a primit Premiul Publicului la ceremonia de decernare a Premiilor Gopo din acest an, Selly le-a mulțumit fanilor. Tinerii din online sunt cei care l-au ajutat să aibă o carieră fulminantă la vârsta sa.

„Înseamnă foarte mult și le mulțumim tuturor care au fost să vadă al doilea proiect cinematografic pe care l-am făcut”, a spus Selly.

Uimit de succesul filmului „Tabăra”

Cu toate că de 2 ani, omenirea se află într-o pandemie, oamenii se bucură de viață. Selly a fost uimit să afle interesul ridicat al oamenilor pentru filmele românești. Se bucură că, în ciuda restricțiilor și a panicii față de virus, oamenii au mers în continuare la cinematograf.

„Nu mă așteptam, având în vedere că l-am lansat pe timp de pandemie, însă fanii ne-au demonstrat că sunt foarte interesați de ce am făcut, au mers în număr cât mai mare și cred că acest lucru a fost îmbucurător pentru toată industria cinematografică, nu doar pentru „Tabăra”.

Practic, noi am redeschis cumva cinematografele și a reintrat în obișnuința oamenilor conceptul de a merge la filmele din cinema”, a mai adăugat Selly pentru EGO.ro.

Selly muncește din greu

Și, pentru cine credea că lui îi este ușor, fiind celebru deja, vedeta are vești triste. Selly, care a câștigat procesul cu România TV, a recunoscut că este mult de muncă pentru un film. Cu toate că lucrurile par simple, nu este așa. Nici măcar în cazul comediilor.

Cel mai greu este cu banii, după cum susține acesta. Bugetele sunt mici și producătorii trebuie să se descurce cum pot. Unii primesc finanțare de la stat, alții sponsorizări, dar toți trebuie să drămuiască cu mare grijă banii.

„Evident că este multă muncă. Acum, lumea când vede un film de comedie și râde, spune: „Mamă, ce s-au distrat la filmări!”. Nu este chiar așa. Deși există și momente frumoase la filmări, este mult de muncă, mai ales atunci când vorbim de partea de preproducție și planificare.

Atunci când faci filme pentru România, lucrezi cu bugete foarte mici, trebuie să faci compromisuri și să reușești să faci multe cu foarte puțin”, a mai adăguat Selly, care recent a avut grave probleme de sănătate.