30 mart. 2022 | 11:07

Probleme de sănătate pentru Selly. A ajuns la spital: „Eram deja mort”

Monden
Probleme de sănătate pentru Selly. A ajuns la spital: „Eram deja mort”
Probleme de satatate pentru Selly. A ajuns la spital Eram deja mort

Selly a trecut prin momente cumplite, după ce s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate. Celebrul vlogger în vârstă de 21 de ani a ajuns, de urgență, la spital, după ce a fost infectat cu virusul COVID. Cum se simte, acum, liderul 5Gang. Își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața sa.

Selly a făcut o formă serioasă de COVID

Selly a fost diagnosticat cu temutul coronavirus și a fost nevoit să ajungă pe mâinile medicilor. Deși este vaccinat anti-COVID cu ambele doze, vloggerul și-a anunțat urmăritorii din mediul online că a fost diagnosticat pozitiv cu temutul virus.

Mai mult de atât, simptomele lui Selly nu au fost atât de ușoară, tânărul acuzând febră și frisoane, motiv pentru care cadrele medicale l-au trecut pe perfuzii, în spital.

Într-o postare pe rețelele sociale, Selly a distribuit o fotografie de pe patul de spital, în care fanii pot vedea faptul că idolul lor se odihnește, fiind hrănit intravenos, cu ajutorul perfuziilor.

„Dacă atât i-a luat să ajungă…eram deja mort, ceva rău!”

Selly a povestit revoltat faptul că s-a simțit rău și a sunat la Salvare, însă ambulanța a întârziat să apară, motiv pentru care vloggerul s-a urcat la volanul mașinii personale și a condus până la spital, pentru a se trata cât mai repede.

„Am Covid-19. M-a luat o durere în gât, o dificultate la înghițire, gâtul iritat maxim și pe la 7 m-au luat niște frisoane. Stăteam cu geaca pe mine și căldura dată la maxim.

Am făcut febră 40 de grade, am sunat la Salvare, m-am urcat în mașină și m-am dus singur la spital, am ajuns la spital, a mai trecut o oră cu perfuzii, am primit un telefon.

Era Salvarea care ajunsese, o oră și 20 i-a luat să ajungă. Dacă atât i-a luat să ajungă…eram deja mort, ceva rău. Sunt pozitiv, am o formă nasoală de Covid.

Eu sunt vaccinat, dar uite că s-a întâmplat fix acum când aveam multă treabă. N-am mai fost atât de distrus și atât de slăbit fizic, ca și organism… Este groaznic!”, a relatat Selly pe rețelele sociale.

Momentan, Selly susține că se simte foarte slăbit și speră să se repună pe picioare cât mai repede, pentru a-și onora viitoarele proiecte profesionale.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Marele ACTOR al țării a MURIT! Durere infinită: Actor extraordinar și un om și mai valoros
Capital.ro
Aparatele care pot fi reparate chiar dacă au ieşit din garanţie. Regula, adoptată de Parlamentul European
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ANUNȚ privind BANII de PENSII de PAȘTE! Daniel Baciu a dat VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro