Selly a împlinit 20 de ani. A încălcat toate regulile impuse de autorități aseară. Ce a putut face, de fapt VIDEO

Selly a împlinit 20 de ani. A încălcat toate regulile impuse de autorități aseară. Ce a putut face, de fapt VIDEO
Selly a implinit 20 de ani, cum a petrecut, incalcand restrictiile impuse de autoritati

Cum a petrecut celebrul Selly în noaptea în care a împlinit frumoasa vârstă de 20 de ani. Mâncăruri scumpe și șampanie cât cuprinde pentru cel mai cunoscut vlogger din România și invitații săi. Cum s-a distrat Andrei Șelaru toată noaptea, încălcând regulile impuse de autorități. Imaginile spun totul. 

Cum s-a distrat Selly de ziua lui, la 20 de ani

„Tânăr vreau mereu să fiu, să trăiesc așa cum știu, ca la 20 de ani” sună versurile celebre ale piesei lui Voltaj, care a devenit un imn universal pentru toți tinerii care schimbă primul prefix al maturității atunci când împlinesc frumoasa vârstă de 20 de ani. Duminică, 28 februarie, este ziua în care Selly a împlinit 20 de ani. Celebrul vlogger a petrecut sâmbătă noapte cât alții nu se distrează în ani buni. Liderul 5Gang a închiriat o vilă superbă departe de agitația din Capitală, într-o regiune montană, acolo unde și-a aniversat ziua de naștere alături de cei mai buni prieteni și oamenii săi dragi. Selly s-a distrat de minune, fără să țină cont de regulile impuse de autorități pe vreme de pandemie.

Cel care a întreținut atmosfera a fost controversatul Tzancă Uraganu. Cântărețul de manele le-a cântat lui Andrei Șelaru și invitaților săi până în zori de zi, petrecând de zile mari alături de iubita lui Smaranda și cei mai apropiați prieteni. Vestitul manelist i-a dedicat sărbătoritului câteva versuri, pe care însuși Selly le-a fredonat, spre invidia criticilor săi:

„Am averi și bani pentru o mie de ani
Trăiesc ca un boier, stau bine monsieur

Cand vă văd, m-apucă mila că nu vă duce bila
Nu vă duce bibilica, nu sunteți buni de nimica
Nimica nu știți voi, nici cât face doi plus doi
Și aveți numa’ harfe-n voi de gherțoi

Când vorbiți de mine, v-aș da una peste gură
Dar mi-e să nu-mi stric Rolexu’ de la mână
Și-un picior la mișto, asta v-aș da
Dar nu-mi murdăresc pantofii mei de catifea”, sunt câteva strofe din melodia pe care Tzancă Uraganu i-a dedicat-o lui Selly cu ocazia zilei sale de naștere.

Selly își câștigă proprii bani de la vârsta de 14 ani

Artistul a urcat pe InstaStories o serie de filmulețe în care a fost surprins bând și petrecând alături de invitații săi, „ca la 20 de ani”. Selly nu a putut încheia vloggul fără a le mulțumi fanilor săi din mediu online, cărora le este recunoscător pentru sprijin, susținere și mesajele frumoase pe care i le-au transmis de ziua sa de naștere.

„La noapte fac 20 de ani și am 20 de milioane de motive să fiu fericit. Vreau să fac o declarație de dragoste pentru toți fanii mei. Sunteți cei mai tari. Vă pup și vă iubesc pe toți.” a scris Selly pe Instagram.

Și dacă versurile celebre ale lui Voltaj spun că la 20 de ani se petrece „fără griji și fără bani”, ei bine, acesta nu este cazul lui Selly. Tânărul artist are conturile bancare pline și este independent financiar de la vârsta de 14 ani. Craioveanul a început să câștige bani în mediul online, de pe vremea când încă nu intrase la liceu, prin videoclipurile pe care le posta pe Youtube. Mai târziu a pus bazele trupei 5Gang, care au devenit idolii unei întregi generații.

Veniturile lui Selly nu vin doar de pe platforma mai sus menționată, ci are diferite contracte de imagine precum și magazinul online de haine al trupei sale. Andrei Șelaru este apreciat de milioane de copii, adolescenți și tineri din toate colțurile României pentru umorul, inteligența, spiritul antreprenorial și felul în care se implică în încercarea de a moderniza sistemul de învățământ din țară. Artistul are propria sa emisiune pe Prima TV (Selly Show) și a deschis, de curând, Academia de Vlogging, care promite să învețe tinerii cum să devină vloggeri de succes în mediul online.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI