De ce este criticată dur iubita lui Selly. Smaranda nu a scăpat după gestul ăsta

De ce este criticată dur iubita lui Selly. Smaranda nu a scăpat după gestul ăsta
De ce este criticată dur iubita lui Selly. Smaranda nu a scăpat după gestul ăsta

Smaranda, iubita celebrului Selly a fost criticată foarte dur. Ce i s-a reproșat tinerei și cine i-a adus astfel de critici tinerei?

De ce este criticată dur Smaranda Știrbu?

Smaranda Știrbu, iubita vloggerului Selly a primit critici dure, adresate în mediul online, după ce tânăra s-ar fi fotografiat făra masca de protecție.

Tânăra, care este studentă la Facultatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, s-a fotografiat fără masca de protecție în incinta clădirii unde studiază. Apoi, tânăra a postat imaginile pe rețelele de socializare, unde nu a scăpat de gura criticilor care i-au reproșat faptul ca încalcă regulile impuse de autorităti, în contextul pandemiei de coronavirus.

Smaranda Știrbu, iubita lui Selly este și ea o prezență foarte activă în mediul online, unde are un număr impresionant de urmăritori. După postarea fotografiilor în care apare atât cu masca pe față, cât si fără ea, iubita lui Selly a fost asaltată de numeroase reacții venite din partea fanilor. Cei mai mulți apreciau fotografiile tinerei, dar printre aceștia s-au numărat și câteva mesaje care o criticau.

Un mesaj extrem de virulent și convingător a atras toată atenția. El a fost postat din partea uneia dintre colegele mai mari de facultate ale Smarandei Știrbu, care o critica foarte dur pe studentă pentru faptul ca s-a fotografiat în incinta unui laborator si mai ales pentru faptul ca nu purta masca de protecție.

Ce i s-a reproșat Smarandei?

”Bună, sunt una dintre colegele tale de la UMF, cu câțiva ani mai mare, ce-i drept! Poza asta nu e ok. Odată ce ai devenit studentă la facultatea asta, o reprezinți. Îi reprezinți în mai mică sau mai mare măsură imaginea și valorile. Nu mă voi lua de faptul că nu este voie să faci poze în laboratorul de anatomie, deloc, ci de faptul că faci o poză, în interior, în incinta facultății de medicină, FĂRĂ să porți mască. Indiferent că au fost 2 secunde, 2 minute, că erai singură sau cu alte 20 de persoane în sală, nu transmiți un mesaj potrivit și încalci și niște reguli pe care noi, ceilalți colegi ai tăi, le respectăm, în facultate și în spitale.

„Tu care ești model pentru atâtea fete”

Ai o comunitate numeroasă și ce le transmiți mai exact, dacă tu, studentă la medicină, în interiorul UMF, zâmbești la poză fără mască? Îți spun eu: că e ok dacă mai dau și ei masca jos în spații închise când nu prea e lume care să ii vadă, că dacă nici noi, ăștia care ne facem doctori, nu respectăm regulile, ei de ce ar face-o? În perioada asta, în care oricum suntem bubuiți de fake-news, este foarte important ca noi, ca și colectiv, să transmitem același mesaj, și anume că purtarea măștii este absolut necesară și obligatorie. Mai ales tu, care ești model pentru atâtea fete și ai o comunitate atât de mare, probabil înțelegi ce valoare poate avea puterea exemplului”, a fost mesajul transmis în mediul online de colega Smarandei.

Îmaginile cu pricina au fost postate pe contul de Instagram al iubitei lui Selly și le puteți vedea și în galeria foto.