Ce a făcut Selly când a auzit că Dorian Popa își schimbă numele. Reacția fantastică a vloggerului

Ce a făcut Selly când a auzit că Dorian Popa își schimbă numele. Reacția fantastică a vloggerului
Cum a reactionat Selly cand a auzit ca Dorian Popa isi schimba numele

Pentru că a împlinit patru ani de activitate în mediul online, Dorian Popa a spus ”Da” provocării venite din partea unui fan de-al său. Astfel că acesta a decis să își schimbe numele din buletin, iar vloggerul Selly a reacționat imediat.

Ce a făcut Selly când a auzit că Dorian Popa își schimbă numele

Dorian Popa a răspuns prompt unei propuneri venite din partea unui fan și a luat o decizie uluitoare, și anume, să aibă un al doilea prenume în buletin. Cum toată lumea îl cunoaște după celebra-i replică, ”Hâtz”, aceasta va apărea în noul buletin al lui Dorian Popa.

De altfel, atât iubita sa, cât și mama sa sunt obișnuite cu excentricitatea acestuia și se pare că nici de această dată nu au încotro decât să-i accepte decizia mai puțin obișnuită.

”Am pornit demersurile ca să zic aşa. Şi ca să vedeţi cât de mare e coincidenţa, chiar acum sunt în faţa primăriei, la mine la Domneşti pentru că aici va trebui să depun actele, la evidenţa populaţiei. Mi-am făcut temele ca un băiat cuminte ce sunt şi am aflat câteva lucruri exact aşa cum scrie legea despre schimbarea de nume. Sună în felul următor: „când persoana în cauză a folosit în exercitarea profesiei numele pe care doreşte să îl obţină, făcând dovadă cu privire la aceasta, precum şi asupra faptului că este cunoscută în societate sub acest nume.

Cum a reacționat vloggerul Selly

Lumea mă ştie de Hâtz. Adică, nu ar fi ceva ieşit din comun. Copiii mi-au spus: „păi bine, dacă sărbătoreşti şi 2 milioane de subscriberi pe care îi vei împlini în curând şi 4 ani de Youtube, de ce nu mai faci challenge? Uite, îţi propun challenge-ul buletinului”.

Şi nu înţelegeam ce vrea să zică. De fapt, el nu se referea la schimbarea numelui, cât la adăugarea numelui Hâtz în buletin. (…) Sper ca până în luna februarie, când voi împlini 4 ani de Youtube, să mi se îndeplinească această dorinţă, care, repet, este conformă cu legea”,  a declarat Dorian Popa la Antena Stars.

„Popa Dorian Laurențiu, cu domiciliul în (…) județul Ilfov, născut la data de 7 august 1988, (…) solicită schimbarea prenumelui numelui său din Dorian-Laurențiu în acela Dorian-Hâtz, spre a se numi Popa Dorian-Hâtz”, se arată într-un anunț publicat în Monitorul Oficial.

Nici fanii nu au fost indiferenți la această decizie a lui Dorian Popa. Dacă unii s-au amuzat teribil, alții au rămas de-a dreptul șocați. Nici Selly nu s-a arătat indiferent la această situație și s-a exprimat în consecință pe Instagram.

”Băăă, @eusuntdorian, nu ești sănătos”, a scris Selly pe pagina sa de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI