Selly a ajuns la medic. Imediat i-a transmis un mesaj lui Dorian Popa

Selly a ajuns la medic. Imediat i-a transmis un mesaj lui Dorian Popa
Selly a ajuns la medic

Fanii lui Selly au fost surprinși să îl vadă pe vlogger ajuns pe mâinile doctorilor. Acesta s-a filmat în cabinetul medicilor și cu această ocazie i-a transmis un mesaj prietenului său, Dorian Popa. Ce i-a spus Selly artistului.

Selly a ajuns la medic și i-a transmis un mesaj lui Dorian Popa

Selly, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri de la noi din țară, are un succes extraordinar și este o adevărată sursă de inspirație pentru urmăritorii săi, care nu sunt deloc puțini. Artistul are un număr uriaș de fani.

Nici de această dată vloggerul nu s-a ascuns de fanii săi și s-a filmat în cabinetul stomatologului. Selly a făcut o glumă pe seama lui Dorian Popa și i-a transmis artistului că și-ar fi uitat ochelarii în cabinetul medicului, deoarece aceștia erau în stilul său.

”Sunt aici cu domnul doctor și am un mesaj pentru Dorian Popa. Doriane, ți-ai uitat ochelarii aici, la cabinet, la domnul doctor. Ăștia sigur sunt ai tăi!”, i-a transmis vloggerul lui Dorian Popa printr-un InstaStory.

Dorian Popa le-a făcut o farsă fanilor

Nu cu mult timp în urmă, Dorian Popa le-a făcut fanilor o farsă. El le-a spus celor care îl iubesc și apreciază că și-ar fi operat nasul. Însă, ulterior a recunoscut că nu a fost nimic altceva decât o glumă.

”Sunt curios ce vor zice toți apropiații, prietenii, vloggeri, când o să mă vadă operat la nas. Tuturor le-am spus că deși sunt conștient că e operația de care aș avea cea mai mare nevoie sunt de părere că nu e nevoie să-mi fac această corecție”, a spus Dorian Popa pe YouTube, potrivit Spynews.ro.

Dorian Popa, câștiguri impresionante

Celebrul artist le-a mărturisit urmăritorilor săi că a reușit să strângă primul milion de euro în urmă cu ceva ani, iar de aduci lucrurile au mers ca pe roate pentru cântăreț.

Dorian Popa a descoperit secretul succesului, iar acum are tot ce își poate dori. Astfel, cei mai curioși se întreabă cât are acum în conturi artistul. Înainte de a duce viața de care se bucură acum artistul a muncit foarte mult.

”Am avut primul milion de euro când mi-am terminat casă. Obiectiv vorbind, cu câștigurile din serial, trupă, și tot ce înseamnă în urmă sunt ani buni de când s-a împlinit primul milion de euro, însă a fost cheltuit în cel mai stupid mod! … Am depășit cu bine această sumă”, spunea Dorian Popa pe canalul său de Youtube.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI