12 aug. 2020 | 19:39

Șefii din Poliția Română, gest disperat în scandalul Duduienilor! De ce au intrat mascații, de fapt, în casele clanului

Știri generale
Șefii din Poliția Română, gest disperat în scandalul Duduienilor! De ce au intrat mascații, de fapt, în casele clanului
Liviu Vasilescu, șeful Poliției Române

Perchezițiile făcute azi la mai multe locuințe ale clanului Duduianu ar fi avut drept scop recuperarea unei dovezi a unei întâlniri secrete desfășurate între Liviu Vasilescu, șeful Poliției Române, Bogdan Berechet, șeful Poliției Capitalei și membrii din clanul Duduianu. Sursele afirmă că Duduienii ar avea înregistrări ale acestei întâlniri, care ar fi avut loc într-o biserică, și care ar putea să îi compromită grav pe polițiștii participanți la întâlnire.

Șefii din Poliția Română, gest disperat în scandalul clanului Duduianu. De ce au intrat mascații în casele interlopilor

Trupele speciale au descins miercuri dimineață la mai multe proprietăți ale clanului Duduianu în vederea efectuării unor percheziții care au avut ca scop găsirea unor dovezi ale întâlnirii dintre membrii clanului și Liviu Vasilescu, șeful Poliției Române, Bogdan Berechet, șeful Poliției Capitalei, și un ofițer superior de la o secție din sectorul 5, zonă unde locuiesc capii familiei lui Pian, scrie libertatea.ro.

Descinderile în forță operate azi dimineață de trupele speciale în mai multe locații din București și Ilfov ale clanului Duduienilor, în dosarul deschis după uciderea lui Emi Pian, au avut și o țintă foarte sensibilă pentru șefii Poliției Române.

Șefi din poliția Română s-ar fi întâlnit cu membrii clanului Duduianu

Șefi din poliția Română s-ar fi întâlnit cu membrii clanului Duduianu

Întâlnire de taină între polițiști și interlopi, într-o biserică

Sâmbătă noaptea, cu doar câteva ore înaintea înmormântării lui Emi Pian, ar fi avut loc o întâlnire în condiții neobișnuite între membrii ai clanului Duduienilor și o tripletă de la vârful forțelor de ordine, alcătuită din Liviu Vasilescu, șeful Poliției Române, Bogdan Berechet, șeful Poliției Capitalei, și un ofițer superior de la o secție din sectorul 5, zonă unde locuiesc capii clanului Duduianu.

Întrevederea s-a produs noaptea, într-o biserică din sectorul 5, deschisă special pentru această discuție. Problema e că Duduienii au înregistrat audio, pe blat, tot dialogul și-i au acum la mână pe Vasilescu, Berechet și pe celălalt polițist, care-i rugau să nu vină multă lume, să nu se producă haos și alte probleme”, a declarat sursa.

Clanul Duduianu neagă întâlnirea de taină

Valentin, unul dintre membrii clanului Duduianu, neagă varianta unei astfel de întâlniri între reprezentanți ai clanului său și polițiști în biserică. „Este o aberație! Nu a existat nicio întâlnire între membrii familiei mele și reprezentanți ai conducerii Poliției Române. Nu știu de unde a ieșit această informație. Noi eram ocupați cu priveghiul”, a spus acesta.

Înregistrările pe care le-ar avea clanul Duduianu, de la întâlnirea de taină din biserică, ar putea compromite grav partea polițienească a întâlnirii.

Înregistrarea întâlnirii ar compromite grav poliția

Dacă iese public tot ce-au vorbit acolo și cum au vorbit, e jale! Îi compromit total. Adică au ajuns cei mai importanți oameni din Poliție să se roage personal de interlopi să respecte legea? Iar acum sunt disperați să găsească înregistrarea respectivă la Duduieni. N-au însă cum s-o mai facă, după atâtea zile. Oricum, știu că o copie se află deja în posesia unui avocat al clanului”, susține sursa citată

La perchezițiile care au avut loc miercuri dimineață, s-au confiscat zeci de telefoane și stickuri, inclusiv în încercarea de a descoperi probele întrevederii din biserică, compromițătoare pentru cuplul de polițiști Liviu Vasilescu și Bogdan Berechet.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro