O nouă lovitură pentru clanul Duduianu. Frații lui Emi Pian, arestați

Emi Pian și fratele lui, Ciprian

Clanul Duduianu primește o nouă lovitură după moartea tragică a lui Emi Pian. Fraţii interlopului Emi Pian, Grațian și Ciprian, au fost reţinuţi miercuri de către procurorii Parchetului Capitalei, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor. Aceștia au încercat să îl omoare pe cel care le-a înjunghiat fratele.

Update, 13 august 2020, ora 14:26 – E decizie de ultimă oră în cazul uciderii lui Emi Pian. Frații lui, pe nume Ciprian și Grațian, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Alături de ei a mai fost reținut și un văr de-al acestora. Cei trei au fost reținuți ieri sub acuzația de tentativă de omor. Au fost duși la sedii ale poliției de sector, deoarece în arestul central se afla Richard Rinu, bărbatul care este acuzat pentru uciderea lui Emi Pian.

Clanul Duduianu mai primește o lovitură. Frații lui Emi Pian, arestați

Frații lui Emi Pian, Ciprian și Grațian, au fost reținuți, astăzi, de către procurori, pentru tentativă de omor. În cauză au fost reținute trei persoane, identificate de polițiști cu inițialele „D.V., D.L. și D.I.G.”.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul București, în noaptea în care a murit Emi Pian, în jurul orei 02.00, cei trei inculpați „l-au agresat pe numitul G.E.R., (Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, principalul suspect în crimă) cu intenția de suprimare a vieții acestuia, lovindu-l în mod repetat cu picioarele și cu obiecte contondente și tăietor-înțepătoare, acesta suferind leziuni traumatice la nivelul capului, feței și brațelor, care au impus internarea sa”.

Grațian, fratele lui Emi Pian
Grațian, fratele lui Emi Pian

Emanuel Gheorghe a fost și el arestat

Emanuel Gheorghe este cercetat în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, în stare de arest preventiv. Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, cunoscut și ca Emi Pian, în vârstă de 39 de ani, a fost înjunghiat mortal săptămâna trecută într-un conflict izbucnit în timpul ununui joc de barbut. La acel conflict au participat şi cei doi fraţi ai interlopului Emi Pian.

Principalul suspect în cazul morţii lui Emi Pian este Richard Emanuel Gheorghe, cel pe care au vrut să îl omoare frații celui decedat. Acesta este membru al clanului Rinu și se află în arest preventiv.

Emi Pian nu era o fire agresivă, susține avocata sa

Pe de altă parte, avocata familiei lui Emi Pian a spus miercuri că acesta nu era o persoană „agresivă” şi nu a deranjat „absolut niciodată pe nimeni„.

Este puţin inegal tratamentul, având în vedere faptul că Emi a fost omorât. Emi nu era o persoană agresivă, nu era o persoană care să umble cu cuţite după el, nu a deranjat absolut niciodată pe nimeni. Vorbim ca şi comportament în societate. (…) Ei au spus clar că nu se vor răzbuna. Cui foloseşte această răzbunare? Emi a murit, este în pământ, nu are cui să-i folosească lucrul ăsta„, a mai spus avocata decedatului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI