Vărul lui Emi Pian a murit. Încă un Duduianu s-a stins din viață

Vărul lui Emi Pian a murit. Încă un Duduianu s-a stins din viață
Vărul lui Emi Pian a murit. Încă un Duduianu s-a stins din viață

Încă un deces în familia lui Emi Pian. La puțin timp după moartea șefului clanului Duduienilor, o nouă lovitură grea a dat peste familia acestuia. Tragedie mare în familia lui Emi Pian.

Încă un Duduianu a murit. Este vorba de vărul lui Emi Pian

Lovitură după lovitură primește familia lui Emi Pian. După moartea șefului clanului Duduienilor, o altă tragedie avea să se facă auzită. Făgăraș, vărul lui Pian a decedat și el. Totul s-a întâmplat la scurt timp de  la moartea șefului clanului Duduianu.

Făgăraș Gladiatorul, vărul lui Emi Pian, locuia în Ilfov. Potrivit wowbiz.ro, acesta provine dintr-o familie în are femeile se ocupă cu farmece și vrăjitorii. Făgăraș era cunoscut și respectat în comunitate, totodată acesta era în relații foarte bune cu Emi Pian și familia Duduianu.

Sute de persoane au participat la priveghi și înmormântare

Un priveghi și o înmormântare cu sute de persoane, mâncare și manele, a fost organizat de familia lui Făgăraș. Sorinel Copilul de Aur a participat la înmormântare și a întreținut atmosfera toată noaptea. Pe de altă parte, la înmormântarea lui Emi Pian a participat Florin Salam.

Conform relatărilor jurnaliștilor, mulți dintre cei care au fost prezenți la căpătâiul lui Emi Pian au plecat apoi și la vărul acestuia, la priveghi, cu toate că evenimentele au avut loc în părți opuse ale Bucureștiului.

Grup de persoane
Vărul lui Emi Pian a murit. Încă un Duduianu s-a stins din viață

Dedicațiile nu au lipsit

La tragicul eveniment, nu au lipsit dedicațiile date de lăutari. Acestea au fost pentru ”regii Făgăraș și Emi” sau ”frații Emi și Făgăraș”. În ciuda faptului că organizatorii au încercat acest lucru, nici la vărul lui Emi Pian nu s-au putut respecta regulile de distanțare socială.

De reamintit este că, Pian a fost înmormântat ieri. Acesta fiind ucis luni seară, într-un conflict sângeros cu unul dintre rivalii săi. Lui Emi Pian i-a fost secționată artera femurală și a pierdut mult sânge până să ajungă la spital.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI