Secretul tinereții lui Virgil Ianțu s-a aflat. L-a divulgat în direct, pentru Cătălin Măruță: ”Foarte bine, bravo!”

Secretul tinereții lui Virgil Ianțu s-a aflat. L-a divulgat în direct, pentru Cătălin Măruță: ”Foarte bine, bravo!”
Secretul tineretii lui Virgil Iantu

Virgil Ianțu a fost prezent azi în emisiunea lui Cătălin Măruță, alături de Andreea Marinescu, cu care a participat la un eveniment inedit.

Secretul tinereții lui Virgil Ianțu s-a aflat

Virgil Ianțu a fost întâmpinat de Cătălin Măruță care a remarcat despre el că a rămas neschimbat din punct de vedere fizic, în ciuda trecerii timpului.

”Ce faci, dormi în frigider?”, l-a întrebat Cătălin Măruță pe Virgil Ianțu, încă de când a intrat în platou. Virgil Ianțu i-a dezvăluit prezentatorului de la PRO TV care este secretul său:

”Am o viață echilibrata. Cred ca somnul pe care eu mi-l fac si in timpul zilei, dorm aproape zilnic o ora, o ora jumate. Noaptea adorm de pe la 22.00, dar nu se intampla intotdeauna. Am perioade cand fac sport, in ultima perioada mai fac sport si acasa. Ma mai duc la un fotbal, la un tenis, nu fumez”, a dezvăluit Virgil Ianțu, care va avea și un proiect pe canalul său de YouTube, asemănător celebrului său proiect ”Copiii spun lucruri trăsnite”.

”Incep un format nou, tot cu copii, se numeste ”Copii spun”… cu Virgil Iantu, comunicam pe retelele de socializare, o sa avem prima editie pe 1 Iunie. Subscribe pe Youtube la Virgil Iantu”, a mai dezvăluit Virgil Ianțu.

Despre Virgil Ianțu

Virgil Ianțu, pe numele real, Virgil Gătăianțu, s-a născut la data de 20 februarie 1971, în Timișoara. El este un cântăreț și prezentator celebru. Prin urmare,  Virgil Ianțu a fost prezentatorul multor emisiuni de pe postul român de televiziune Prima TV, precum: ”Vrei să fii miliardar?”, ”Copiii spun lucruri trăsnite” și ”Te crezi mai deștept?”. De asemenea, el a fost membru al Corului de Cameră Madrigal 1990-1999 solist, membru al formației The Fifties (principalul solist fiind Ștefan Bănică Jr.).

Din anul 2013, Virgil Ianțu și-a continuat cariera de cântăreț, cântând inițial o piese a lui Nicu Alifantis, ”Ce bine că ești”, sau alte coveruri.

Virgil Ianțu este o persoană extrem de discretă în ce privește viața privată. Acesta este logodit cu Roxana Alexandru și a lucrat la Prima TV. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Jasmina, dar încă nu s-au căsătorit.

„Ea stie, mama e ceruta, cererea a fost acceptată, dar nu am apucat să ne căsătorim. E adevarat că au trecut 15 ani, dar… s-a întâmplat o treaba care mi-a lasat un gust amar: am mers la un preot și l-am întrebat cum putem face ca în fața lui Dumnezeu să ne cununam? El ne-a cerut certificatul de căsătorie. Noi am zis ca asa e corect din punct de vedere legal, dar noi vrem să o facem pentru sufletul nostru și nu avem timp de acte”, spunea Virgil Ianțu, pentru Life.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI