De ce nu s-a căsătorit Virgil Ianțu cu iubita lui deși a cerut-o: ”Mi-a lăsat un gust amar”

De ce nu s-a căsătorit Virgil Ianțu cu iubita lui deși a cerut-o: ”Mi-a lăsat un gust amar”
De ce nu s-a căsătorit Virgil Ianțu cu iubita lui deși a cerut-o- ”Mi-a lăsat un gust amar”

Virgil Ianțu a fost foarte discret cu viața lui personală. El a vorbit acum despre relația cu fiica lui Jasmina, dar și despre persoana alături de care își împarte viața de 15 ani de zile.

Cum se înțelege Virgil Ianțu cu familia lui

Deși are o familie superbă și o relație de 15 ani cu Roxana Alexandru, Virgil Ianțu nu s-a căsătorit. Se simte împlinit, are o carieră frumoasă, o fată de care este foarte mândru și o iubită care îl completează pe toate planurile.

Într-un interviu recent, Virgil Ianțu a declarat că încearcă pe cât posibil să petreacă timp cu familia lui. El spune că are o relație bună cu Jasmina și se declară cel mai fericit fiind tată de fată.

„Ca în orice familie, suntem ocupați, alergăm și nu ne ajunge niciodată timpul, deși am realizat în ultima vreme că, paradoxal, cu cât mă grăbesc mai puțin, cu atât am mai mult timp. Ce încercăm noi, și reușim, este să petrecem timp împreună. Este extrem de valoros pentru dezvoltarea emoțională a Jasminei și pentru sănătatea întregii familii. Din fericire, am respectat aceste lucruri și mă bucur enorm când văd rezultatele.

„Cu toate toanele perioadei, cred că suntem niște părinți fericiți. A contat mult comunicarea cu ea de când era foarte mică și comunicarea între noi doi, ca părinți. Mulțumim lui Dumnezeu și, bineînțeles, Jasminei că nu avem probleme majore și asta mă face să spun că să fii tată de fată este cel mai frumos lucru din lume!”, a declarat Virgil Ianțu pentru Unica.

De ce nu s-a căsătorit Virgil Ianțu cu iubita lui deși a cerut-o

Deși are o relație de mulți ani cu mama fiicei sale, Virgil Ianțu nu vrea să se căsătorească. El a spus că nu are nicio importanță actul de căsătorie. Cei doi și-au dorit totuși să facă o nuntă religioasă, însă acest lucru nu a fost posibil, din cauza faptului că cei doi parteneri trebuie să prezinte certificatul de căsătorie civilă.

 „Ea știe, mama e cerută, cererea a fost acceptată, dar nu am apucat să ne căsătorim. E adevărat că au trecut 15 ani, dar… s-a întâmplat o treabă care mi-a lăsat un gust amar: am mers la un preot și l-am întrebat cum putem face ca în fața lui Dumnezeu să ne cununăm?

El ne-a cerut certificatul de căsătorie. Noi am zis că așa e corect din punct de vedere legal, dar noi vrem să o facem pentru sufletul nostru și nu avem timp de acte. I-am zis atunci că mie mi se pare că între noi și Padre nu stau un funcționar public și o foaie din asta.

Așa e de când lumea, trebuia să fie o foaie acolo semnată de cineva cu ștampila și cu drapelul la piept? Mie mi se pare total ciudat că nu pot să fac asta în fața lui Dumnezeu până ce un ales al poporului nu îmi dă o patalama. Preotul a zis că nu se poate altfel pentru că asta ar însemna să-l mințim pe Dumnezeu. Mi s-a părut total aiurea. Nu vreau să stau după acte”, a spus Virgil Ianțu, potrivit life.ro.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI