Secretul tinereții lui Răzvan Simion. Ce mănâncă zilnic de arată atât de bine: ”Sunt 3 fructe, o dietă ardelenească”

Secretul tinereții lui Răzvan Simion. Ce mănâncă zilnic de arată atât de bine: ”Sunt 3 fructe, o dietă ardelenească”
Secretul tineretii lui Razvan Simion

Răzvan Simion este, cu siguranță, unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV din România. Colegul lui Dani Oțil de la matinalul de la Antena 1 arată senzațional la 40 de ani. Ce mănâncă zilnic de arată atât de bine și reușește să pună pe jar inimile tuturor domnițelor din România. Secretul vedetei a ieșit la iveală.

Secretul tinereții lui Răzvan Simion

La 40 de ani, Răzvan Simion pare să fi descoperit elixirul tinereții veșnice. Este chipeș, șarmant, amuzant și are o carieră de invidiat în televiziune, fiind considerat unul dintre cei mai apreciați și populari prezentatori TV din România. Jumătatea brunetă a matinalului de la Antena 1 se menține într-o formă de zile mari.

Precum măreții zei se înfruptau din nectar și ambrozie pentru a-și domoli setea pentru eternitate, Răzvan Simion i-a dezvăluit colegului său Dani propriul secret, cel care-l ajută să șteargă, cu ușurință, 10 ani de pe chip. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani i-a dezvăluit iubitului Gabrielei Prisăcariu o dietă ardelenească pe care o urmează cu sfințenie. Desigur, dialogul dintre cei doi a fost o glumă, orchestrată în dulcele lor stil caracteristic.

Dani: Ce îți tot arată Dabija (n.r. – nutriționista Iuliana Dabija) acolo?

Răzvan: Poze cu ea.

Dani: Dar ia spune-ne care e secretul tău, Răzvane?

Răzvan: Trei fructe. Prună, caisă și mere.

Dani: Prună în stare lichidă?

Răzvan: Da, normal, că nu avem timp de altele. Este o dieta ardelenească. Știi tu, mere o țuică, mere o caisă, mere o slană…

Cum l-a lăsat Diana Enache pe Răzvan Simion fără cuvinte

Ce ar fi diminețile noastre fără matinalii de la Neatza cu Răzvan și Dani, nu vrem să ne imaginăm. Dialogurile spumoase dintre simpaticii prezentatori și vecina Ramona fac deliciul publicului, de fiecare dată.

În ediția de vinerea trecută, Ramona și Răzvan vorbeau despre plăcerea românilro de a bea shoturi. Frumoasa blondină a vorbit despre băutura B-52, un shot în trei straturi pe care fosta iubită a lui Cuza de la Noaptea Târziu îl preferă și știe să-l și prepare:

Ramona Olaru: Pai eu beau de… fac shot-uri. M-a învățat Valentin (n.red. Valentin Luca). Am fost pe A-uri, dar m-am lăsat”

Răzvan Simion: Nu mai zice așa, că iar apărem în presă!

De departe, însă, cel mai interesant schimb de replici a fost cel dintre Răzvan Simion și Diana Enache. Fiica lui Adrian Enache a venit să-și promoveze cea mai nouă piesă, iar simpaticul matinal a invitat-o să se așeze lângă el pe canapea, lucru pe care tânăra artistă l-a comentat imediat. În glumă, desigur.

Diana: Știți că-i plac astea mai tinere lui Răzvan, d-asta m-a pus aici!”

Răzvan: Si tu ce părere ai despre asta?

Diana: Niciuna, e doar o concluzie!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI