Răzvan Simion a discutat despre reptilieni, în direct la TV. Ce i-a putut spune colegei despre ”cei cu sânge rece”

Vorbind despre alimentele care ajută la o mai bună circulație a sângelui, Răzvan Simion a ajuns și la subiectul reptilieni, în ediția de vineri a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Ce a spus Răzvan Simion despre reptilieni

Ediția de vineri a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani a venit cu multe informații folositoare, dar și cu glume și subiecte mai puțin comune. Vorbind despre sănătatea vaselor de sânge, doctorul Simona Carniciu a spus că avem nevoie de legume verzi pentru subțierea sângelui.

”Pentru că trăim într-o eră în care este din abundență o alimentație bogată în tot felul de aditivi, avem mult zahăr în multe produse, am ajuns să facem exces, toate acestea se resfrâng asupra circulației sanguine. Aceste lucruri duc la o distrugere sistematică a vaselor de sânge. E important să mâncăm natural, alimente care ne ajută să ne subțieze sângele”, a explicat doctorul Simona Carniciu.

Medicul a explicat faptul că toate legumele verzi și fructele în general ajută la subțierea sângelui. Trecând de la un subiect serios la unul mai puțin serios, Răzvan Simion a făcut și o remarcă despre reptilieni, în stilul său plin de umor. 

Răzvan Simion: „Reptilienii vin să ne ia cu nava”

”Povestim și despre reptilieni, ăștia cu sângele rece, care sunt de vreun fel, care vin să ne ia cu nava, cu nava, l-am urmărit și pe un domn care mi-a ținut loc, păi da (..) ăștia cu sângele rece”, a spus Răzvan Simion.

„L-ai urmărit și pe domnul care îți dă un cod de vindecare? Sunt tot felul de persoane care pot să le crească din nou o măsea dacă folosesc acest cod, îți dă el o secvență de cifre, a zis că se poate”, a spus colega lui Răzvan.

Ea a vorbit și despre ziua de astăzi, care poate veni cu regrete din trecut și sentimente nu prea frumoase, care ne dau o stare de lipsă de motivație.

„Astăzi se poate întâmpla orice. Pe lângă faptul că suntem devitalizați și nu prea avem chef de nimic, ne mai simțim și vinovați și ne aducem aminte de tot felul de episoade din trecut. Noi trebuie să trăim momentul prezent. Dacă noi simțim aceste sentimente de vinovăție, o vibrație joasă, nu facem decât să ne atragem în viața noastră sentimente de aceeași vibrație joasă”, a spus astrologul emisiunii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI