Ramona Olaru îl desființează pe Cuza?! Mesajul dur al asistentei de la Neatza

Ramona Olaru îl desființează pe Cuza?! Mesajul dur al asistentei de la Neatza
Care este adevarul, de fapt, despre despartirea dintre Ramona Olaru și Cuza

Îl desființează Ramona Olaru pe Cuza, pe Tik Tok? Aceasta a postat un mesaj extrem de acid și pare că i se adresează chiar fostului ei iubit, Cuza, de la Noaptea Târziu.

Ramona Olaru îl desființează pe Cuza?!

Amintim că relația dintre Ramona Olaru, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani, și Cuza de la Noaptea Târziu a fost una extrem de mediatizată. Ba se certau, ba se împăcau, și cam așa au ținut-o o bună vreme. O astfel de perioadă ”tulbure” pare însă să fie și în prezent, dacă flmulețele postate de Ramona Olaru pe rețelele de socializare ar fi analizate.

Extrem de prezentă pe rețelele de socializare, Ramona Olaru obișnuiește să publice diverse filmulețe care, de regulă, reflectă realitatea pe care o trăiește. Așa pare să fie cazul și de această dată, când aceasta vorbește despre un EL extrem de greu de mulțumit. Ramona Olaru spune că bărbatul ar fi fost deranjat de faptul că ea e fericită și că, în schimb, acesta este genul de om care nu este fericit cu nimic, orice ai face pentru el. Cum era de așteptat însă, fanii au întrebat-o imediat dacă nu cumva persoana pe care ea o descrie este Cuza, fostul ei iubit.

”El a fost deranjat de faptul că eu sunt fericită și el, oricum nu este, pentru că nu este. Este genul de om care nu e fericit cu nimic. Cu nimic! Poți să-i dai orice, că nu va fi mulțumit. Nu e vorba despre o persoană sau despre o femeie, e vorba de un tot. „, a fost mesajul postat de Ramona Olaru pe TikTok.

Dezamăgirea din viața Ramonei Olaru

Chiar dacă este o femeie foarte frumoasă, aparent, viața amoroasă a asistentei de la Neatza este una cât se poate de tumultoasă. Ea și Cuza s-au despărțit în urmă cu ceva timp, chiar după cei doi s-au întors din vacanță. De altfel, vedeta a mărturisit că a suferit în urma despărțirii:

„Nu o să treci ușor, nu ai cum să treci ușor peste o despărțire. Trebuie să suferi și după aceea o să fii bine. Atunci vei fi mai puternică, dacă și suferi. Așa suntem făcuți”, a spus Ramona Olaru. De asemenea, aceasta a spus și care a fost cea mai mare dezamăgire din viața sa.

„Să caut fericirea în alte persoane, asta este cea mai mare dezamăgire a mea. Am învățat că doar tu ești cel care te face fericit, nu cei care apar în viața ta, indiferent de natura sau statutul lor”, a mai declarat frumoasa blondina.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI