Florin Ristei, derapaj la adresa Ramonei Olaru la Neatza. Răzvan Simion a intervenit prompt

Florin Ristei, derapaj la adresa Ramonei Olaru la Neatza. Răzvan Simion a intervenit prompt
Florin Ristei, derapaj la adresa Ramonei Olaru la Neatza. Răzvan Simion a intervenit

Emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani” se desfășoară de mai bine de un an într-o formulă extinsă. Pe lângă gazdele de bază plus asistena Ramona Olaru, responsabilă de ceva vreme și de rubrica meteo, în echipa s-a alăturat Florin Ristei, care este răspunzător de momentele muzicale, intervievând artiștii care calcă pragul matinalului. Exaltat de o discuție cu mai multe tăișuri, juratul de la ”X Factor” a făcut o glumă nesărată la adresa colegei sale, închisă de Răzvan Simion.

Moment la Neatza cu Răzvan și Dani. Florin Ristei, derapaj la adresa Ramonei Olaru

Ediția emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani” a fost marcată de o discuție despre lucruri nebunești. Protagoniștii s-au întrebat ce ar fi tentați să facă, fără a fi pregătiți însă pentru asta. Fără teamă, poate doar cu puțină inconștiență, după cum a recunoscut, Ramona a mărturisit că ar vrea să se plimbe cu balonul în jurul lumii sau să piloteze un avion, chiar și fără a lua cursuri de zbor în prealabil. Răzvan, însă, mai puțin viteaz, ci doar cu frică de înălțime, a spus că ar vrea, de asemenea, să zboare de pe o stâncă.

Văzându-l totuși dornic de o experiență specială în aer, Ramona i-a propus lui Răzvan să zboare împreună cu parașuta. În acest moment, a intervenit Florin Ristei, care i-a spus în glumă partenerului de emisiune că astfel va zbura nu cu o aparat de zbor, ci cu două, dacă va merge în compania blondinei.

Replicile vedetelor 

  • Ramona Olaru: Eu aș face multe lucruri nebunești. Aș pleca cu balonul, dar nu așa să văd cum e aerul sus, să mă duc în jurul lumii. Aș mai și pilota un avion, dar fără să știu să o fac. Da, aș face toate astea. 
  • Răzvan Simion: Mie mi-e rău de înălțime, dar tot aș face lucruri nebunești, cum ar fi să zbor cu ceva de pe o stâncă. 
  • Ramona: Te iau cu mine cu parașuta atunci. 
  • Florin Ristei: Înseamnă că o să zbori cu două, Răzvane. 
  • Ramona: Ah, Florine, de asta nu are ursul coadă. Mă iei cu glumele tale.
  • R. S: Da, acum să trecem la reporterul nostru.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI