Secretul Stelei Popescu pe care puțini români îl știu. Dan Negru l-a divulgat în plin război Rusia – Ucraina

Secretul Stelei Popescu pe care puțini români îl știu. Dan Negru l-a divulgat în plin război Rusia - Ucraina
Secretul Stelei Popescu pe care putini romani il stiu. Dan Negru

Peste o sută de mii de refugiați ucraineni au trecut granițele României, de când Vladimir Putin a ordonat ca Rusia să invadeze Ucraina, în dimineața zilei de joi, 24 februarie. În contextul actual, Dan Negru a dezvăluit secretul copilăriei regretatei Stela Popescu. Cum a fugit marea actriță a României din Basarabia.

Cel mai mare secret al regretatei actrițe Stela Popescu

Stela Popescu a fost și va rămâne una dintre legendele teatrului românesc și una dintre cele mai iubite actrițe ale țării noastre. Regretata artistă a cucerit, de-a lungul decadelor, inimile a zeci de milioane de români și, deși era o fire deschisă și plină de viață, puțini știu povestea impresionantă a copilăriei sale.

„Regele Audiențelor” Dan Negru a dezvăluit, pe rețelele sociale, secretul copilăriei regretatei Stela Popescu. Potrivit spuselor vedetei de la Kanal D, partenera de scenă a lui Alexandru Arșinel ar fi împărtășit soarta refugiaților ucraineni, pe vremea când era copil.

Familia Stelei Popescu a fugit din Basarabia de teama rușilor, trecând granițele României pe vremea când viitoarea doamnă a teatrului românesc avea doar câțiva anișori.

„Stela Popescu a fost un copil refugiat din calea rușilor!”

Prezentatorul TV a publicat un mesaj emoționant alături de ultima fotografie a Stelei Popescu pe micile ecrane, poză făcută cu doar câteva ore înainte ca marea actriță să treacă la cele sfinte.

Imaginea a fost preluată din prezența ei în emisiunea Guess My Age, moderată de Dan Negru, la acea vreme.

„Când rușii au invadat Basarabia, o fetiță se refugia cu familia in România. Stela era numele fetiței. Mi-a povestit adeseori drama refugiaților.

Asta e ultima fotografie a Stelei într-un platou de tv si am făcut-o la vreo ’70 de ani după drama ei de copil-refugiat. La câteva ore după fotografia asta, Stela devenea stea.

Stela Popescu a fost un copil refugiat din calea rușilor. Poate că printre miile de copii refugiați de azi, undeva e și o Stela Popescu.

Drama refugiaților a fost și se va repeta mereu. Știm sa repetăm doar vremurile proaste, nu și vremurile bune.”, a scris prezentatorul TV Dan Negru pe pagina sa oficială de Facebook.

Stela Popescu a murit în data de 23 noiembrie 2017, după ce a suferit un accident vascular cerebral hemoragic sever. Dispariția celebrei artiste a îndoliat o țară întreagă.

Urmăriți Playtech.ro și pe