Secretul siluetei perfecte a lui Jennifer Aniston. Cum se menține atât de bine la 53 de ani

Secretul siluetei perfecte a lui Jennifer Aniston. Cum se menține atât de bine la 53 de ani
Secretul siluetei perfecte a lui Jennifer Aniston

Jennifer Aniston este una dintre cele mai cunoscute actrițe de talie mondială. Deși are 53 de ani, vedeta din Friends nu își arată deloc vârsta și se menține într-o formă de zile mari, cu toate că a întâmpinat probleme din cauza unui accident. Însă se pare că ea găsit o metodă unică a avea un tonus bun și o siluetă de invidiat. Despre ce anume este vorba.

Secretul siluetei perfecte a lui Jennifer Aniston

Jennifer Aniston a suferit de pe urma unei accidentări mai mult de un an de zile, însă se pare că găsit metoda pentru a putea reveni în formă, metodă pe care starul de la Hollywood l-a numit metodă „15-15-15”.

„Mi-a lipsit transpirația care vine atunci când dai totul la antrenament. Mă întorc la 15-15-15, care înseamnă 15 minute de spinning, eliptic și alergare”, a explicat Jennifer Aniston, care împarte 45 de minute de cardio, ca să nu se plictisească.

Cu toate că nu face asta în fiecare dimineață, actrița își rezervă câteva minute de cardio. În plus, ea iese mereu la plimbare cu cățelul său, înainte de a lua micul dejun.

Însă deși este capabilă să facă orice sacrificiu pentru silueta sa, vedeta nu ar renunța o anumită plăcere, și anume „îmi place margarita curată, fără zahăr”.

Ce dietă ține Jennifer Aniston

Jennifer Aniston mărturisea, în urmă cu doi ani, că a devenit adepta dietei Intermitent fasting, una foarte populară și la noi, cunoscută și sub denumirea de Post intermitent. Actrița a ales varianta 16:8, care presupune ca toate mesele să fie consumate într-un interval orar de opt ore, pe parcursul zilei, în timp ce restul de 16 ore nu mănâncă nimic.

Dacă alegi ca mesele tale să aibă loc între 10 dimineața și 6 seara este mult mai simplu de ținut dieta, întrucât mare parte dintre orele în care postești le petreci dormind.

„Țin postul intermitent, așadar, nu mănânc nimic dimineața”,  spunea Jennifer Aniston.

„Am remarcat o mare diferență atunci când nu mănânci nimic timp de 16 ore. Din fericire, orele de somn fac parte și ele din această perioadă de post. Nu trebuie decât să amânați micul dejun până la ora 10”, a mai spus actrița.

Jennifer Aniston, cunoscută pentru rolul lui Rachel Green din serialul Friends, este actriță, regizoare, producătoare de film și femeie de afaceri. Actrița a primit și o stea pe Hollywood Walk of Fame. Revista Men’s Health a desemnat-o 1cea mai sexy femeie din toate timpurile”.