Secretul relației dintre Lili Sandu și iubitul ei mai tânăr. Ce face ca să îl țină lângă ea

Secretul relației dintre Lili Sandu și iubitul ei mai tânăr. Ce face ca să îl țină lângă ea
Lili Sandu, secretul unei relatii fericite

Lili Sandu și iubitul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt părinții unui minunat copil. Care este secretul relației celor doi, în ciuda diferenței de vârstă?

Lili Sandu, o femeie împlinită

Lili Sandu și partenerul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. În urmă cu câteva luni cei doi au devenit părintii unui copil adorabil. Recent, frumoasa brunetă a dezvăluit într-un interviu care este secretul relației celor doi. Vedeta a mărturisit ca își dorește să devină din nou mamă și a adus în discuție și nunta la care visează.

Lili Sandu este o femeie pe chipul căreie se poate citi fericirea. Frumoasa brunetă are o relație foarte frumoasă cu partenerul ei Silviu Tolu. Cei doi au devenit anul trecut părinții unui minunat băiețel numit Thomas Jay. Lili si-a dorit foarte mult să devină mamă, iar acum se poate numi o femeie cu adevărat împlinită. Mai ales ca doctorii i-au spus multa vreme ca nu va putea avea copii, după cum declara chiar ea, la un moment dat în cadrul unei emisiuni.

Lili Sandu este o femeie extrem de frumoasă, iar perioada sarcinii nu a schimbat-o deloc pe vedetă. A fost o gravidă foarte frumoasă, iar imediat după naștere actrița a revenit rapid la kilogramele de dinainte, iar acum arată într-o formă de zile mari.

Secretul relației dintre actriță si iubitul mai tânăr

Recent, vedeta a demonstrat că este o mămică extrem de sexy. Vedeta a renunțat la inhibiții și s-a pozat goală în cadă, arătând cât de bine și-a menținut silueta după ce a devenit mamă. Invitată la o emisiune tv, actrița a spus că mai vrea încă doi copii, în ciuda faptului ca a ajuns la 41 de ani.

„E absolut minunat. E foarte dificil, dar pe cât e de dificil, pe atât e de frumos. E o recompensă extraordinar de mare sufletească. Dumnezeu știe cum să le aranjeze și chiar dacă am început acum la 41, parcă nu m-aș opri. Parcă aș mai vrea să trec o dată sau de două ori prin experiența asta. E păcat să stea gena aia acolo”, a spus Lili Sandu într-o emisiune tv.

Actrița a fost întrebată dacă simte diferența de vârstă care există între ea și iubitul ei. Răspunsul artistei a fost cât se poate de sincer. Ea spunea ca tocmai acest lucru o face să se mențină mereu tânără.

„De aia arăt și eu bine, că la 12 ani diferență trebuie să mă mențin și eu. Noi nu punem presiune pe noi și pe relația noastră. Nu ne gândim la diferența de vârstă. Se întâmplă de multe ori să fie mult mai matur decât mine, dar n-am simțit diferența asta. Părinții lui m-au iubit din primul moment și eu la fel. Nu am primit niciodată informații de genul ăsta, dar auzeam mereu prin culise”, a continuat ea.