Ce a pățit fiul lui Lili Sandu. Momente cumplite pentru artistă: „Am zis că înnebunim”

Ce a pățit fiul lui Lili Sandu. Momente cumplite pentru artistă: „Am zis că înnebunim”
Momente dificile pentru proaspeții părinții după ce fiul lui Lili Sandu a dat emoții cuplului

Lili Sandu se bucură de cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, după ce ea și iubitul Silviu Țolu au devenit părinții lui Thomas Jay. Însă noua experiență a venit și cu o mulțime de provocări. Deși bebelușul are doar cinci luni, artista și partenerul său au trecut deja prin momente dificile. Ce a pățit fiul lui Lili Sandu se întâmplă oricărui părinte măcar o dată în viață, însă artista s-a speriat îngrozitor.

Lili Sandu, o mămică norocoasă

Bucurie nespusă pentru familia lui Lili Sandu după ce în urmă cu un an de zile afla că este însărcinată cu primul său copil. Artista, în vârstă de 40 de ani, a devenit mama pentru prima oară în luna august a anului trecut, după o sarcină relativ ușoară. Deși a fost un început dificil pentru vedetă, având în vedere că a adus pe lume un copilaș în plină pandemie, Lili s-a descurcat de minune. Având sprijinul lui Silviu Țolu, tatăl băiețelului său, artista a trecut cu bine peste emoțiile sarcinii și nașterii.

Acum, la cinci luni de la venirea pe lume a lui Thomas Jay, Lili este extrem de stăpână pe sine și se bazează în tot ceea ce face pe instinctul matern. Fără să fie nevoie de cărți de parenting sau alte sfaturi și ghiduri pentru tinerele mame, Lili își crește frumos și cu grijă puiul. Într-un interviu pentru unica.ro ea a mărturisit că în noua experiență de mamă face pași mici, dar se bucură de acest început de drum.

Nu mi-am făcut așteptări, nu am pus o etichetă, nu am citit cărți de parenting, pentru că eram convinsă că instinctul matern care se află în fiecare femeie este cel care mă va ghida cel mai bine în această călătorie. Mai ales la început de drum. Să fiu mamă este cea mai mare fericire și ador fiecare secundă petrecută cu fiul meu, a povestit vedeta.

Fiul lui Lili Sandu le-a dat emoții proaspeților părinți

Cum viața unui părinte este completată de numeroase provocări, Lili a mărturisit că a trecut deja prin emoții cumplite. Prima febră a lui Thomas Jay i-a pus pe jar pe Lili Sandu și Silviu Țolu, care și-ar fi dorit să poată comunica mult mai bine cu micuțul lor, la această vârstă fragedă. Ajunși de urgență la camera de gardă, cu TJ având febră mare, cei doi părinți s-au liniștit imediat ce micuțul a dat semne de însănătoșire.

Cel mai dificil moment de până acum a fost prima lui febră. Un episod pe care l-am trăit chiar înainte de sfârșitul anului, când, din cauza unei mici infecții, a făcut febră într-o seară, 40,4 grade, de am zis că înnebunim amândoi. Eu și Silviu am ajuns cu el de urgență, la camera de gardă. Totul s-a rezolvat cu bine și ne-am dat seama că ar fi fost tare util dacă TJ ar fi venit pe lume și cu un manual de instrucțiuni. Măcar până începe să vorbească, ca să putem comunica.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI