Lili Sandu este ‘țiplă’ după ce a născut. Cum a reușit să slăbească 20 de kilograme

Lili Sandu este ‘țiplă’ după ce a născut. Cum a reușit să slăbească 20 de kilograme
Cum a reușit Lili Sandu să scape de kilograme

Frumoasa vedetă a fost invitată la emisiunea ”Vobește Lumea” de la Pro TV. În cadrul emisiunii, Lili Sandu a vorbit despre cum se simte acum de când a devenit mamă, dar și despre cum a reușit să slăbească după ce a născut.

Cum a reușit Lili Sandu să slăbească după ce a născut

În luna august, Lili Sandu a născut un băiețel. Vedeta susține că, deși este cât de cât greu deoarece copilul nu prea doarme, este cel mai minunat lucru și cea mai frumoasă realizare din viața ei. De asemenea, artista este de părere că viața ca mamă o prinde bine și este foarte fericită de acest că are copil.

”Este foarte greu. Dar, pe cât de greu este, pe atât de ofertant și incredibil de frumos este. Mi se pare cel mai minunat lucru și cea mai frumoasă realizare. El e și un copil iubibil. E foarte drăguț și liniștit. Acum nu prea mai doarme cum dormea înainte, dar nu pot să mă plâng.

De vreo trei ori pe noapte se trezește pentru a mânca. Viața de mămică mă prinde și mă bucur că mi s-a întâmplat lucrul ăsta. L-am așteptat destul de mult. S-a întâmplat cum a vrut Dumnezeu. La unele se întâmplă la 20, la altele la 40”, a spus Lili Sandu.

Lili Sandu este adepta unui stil de viață sănătos

De asemenea, Lili Sandu a dezvăluit care este motivul pentru care a reușit să scape de kilogramele pe care le-a pus în perioada în care a fost însărcinată. Vedeta a mărturisit că secretul este un stil de viață activ. Acum, la 5 luni de la naștere, ea a ajuns la silueta pe care o avea înainte.

”A contat foarte mult faptul că am avut o viață foarte organizată. Contează foarte mult anii de dinainte și faptul că v-am tot bătut la capul cu modul meu de viață sănătos. (…) Nu sunt mearsă la sală pentru că nu avem efectiv timp. Eu și cu Silviu ne ocupăm doar noi doi de bebe. O să începem sala curând, vine vara. S-a întâmplat, să slăbesc.

N-am ținut vreo dietă, pentru că alăptez. Cred că datorită acestui lucru. Sunt uimită de organismul meu. Eu am luat 24 de kg. Eram destul de solidă, dar drăguță. Acum sunt la fel ca înainte, după 5 luni de la naștere. Îmi place să fac sport pentru că mă simt foarte bine și îmi dă o energie bună”, a mărturisit frumoasa vedetă, potrivit unica.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI