Fiul lui Lili Sandu, de urgență la spital. Ce i-au descoperit medicii la analize: ”Nu înțeleg, nu înțelegem de ce”

Fiul lui Lili Sandu, de urgență la spital. Ce i-au descoperit medicii la analize: ”Nu înțeleg, nu înțelegem de ce”
Fiul lui Lili Sandu, de urgență pe mâna medicilor. Ce a pățit micuțul?

Panică mare în familia Sandu- Țolu! Fiul celor două vedete a ajuns pe mâna medicilor. Ce i-au descoperit specialiștii la analize? Celebra actriță a tras o sperietură soră cu moartea la început.

Fiul lui Lili Sandu a ajuns pe mâna medicilor

Momente de groază în familia lui Lili Sandu! Vedeta a fost internată de urgență împreună cu fiul ei, după ce micuțul s-a simțit foarte rău. Artista le-a explicat fanilor pe rețelele de socializare ce s-a întâmplat cu micuțul Thomas Jay. Din păcate, tinerii părinți au tras o sperietură groaznică tocmai în primul an în care își petrec sărbătorile în trei. Aceasta a detaliat faptul că TJ a avut febră 40.4, iar medicii susțin că motivul stării sale de rău este o infecție urinară.

La momentul actual, fiul vedetei este sub tratament cu antibiotice. „Suntem internați. Acest îngeraș a zis că mai bine să venim la spital și am ajuns la urgență duminică noapte cu febră 40.4. Ideea este că s-a dovedit a fi o infecție urinară. Nu înțeleg, nu înțelegem de ce. Suntem sunt tratament cu antibiotice, sperăm ca mâine să plecăm și noi acasă.”, a spus Lili Sandu.

Starea băiețelului s-a îmbunătățit vizibil, iar febra a scăzut considerabil, motiv de liniște pentru părinții săi care s-au speriat crunt. „Nu vreți să știți ce sperietură…Deci efectiv am trăit o traumă când la 1 dimineața am constatat că începuse să facă frisoane și temperatura creștea și nu se mai oprea. Începusem eu acasă să îi fac niște împachetări, dar degeaba.”, a mai spus Lili Sandu.

Cum s-a menținut dintotdeauna în formă?

„Am perioade cu sportul. Acum am reînceput să merg de 4 – 5 ori pe săptămână. Dar trebuie să îmi placă foarte mult, câteodată mă plictisește. Eu sunt la extreme, fac Pilates, fac Yoga și Kickboxing, adică total diferit, nu au nicio legătură una cu alta. Dar în momentul în care vreau să slăbesc mai mult și am nevoie de cardio, merg la orele de Kickboxing, mă ajută foarte mult să dau jos kilogramele, care se mai acumulează. Pilates îmi oferă o postură bună, e un alt mod de a lucra corpul pe care îl recomand femeilor în general, cel puțin de două ori pe săptămână. Yoga fac și acasă și o completez cu meditația”
Lili Sandu (Sursa: avantaje.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI