Secretul relației dintre Cristina ICH și Alex Pițurcă. Ce s-a întâmplat încă de când s-au cunoscut

Secretul relației dintre Cristina ICH și Alex Pițurcă. Ce s-a întâmplat încă de când s-au cunoscut
Secretul relației dintre Cristina ICH și Alex Pițurcă.

Frumoasa Cristina Ich a făcut recent o postare pe rețelele sociale în care ea și Alex Pițurcă erau foarte apropiați. Aceasta a menționat în videoclipul pe care l-a făcut public un anumit aspect din relația cu tatăl copilului ei.

Secretul relației dintre Cristina ICH și Alex Pițurcă

Cristina Ich a postat pe rețelele sociale un clip video mai vechi cu ea și Alex Pițurcă, în care vedeta l-a luat prin surprindere pe iubitul ei, acre credea că ea face, de fapt, o poză. După ce i-a explicat acestuia că, de fapt, face un video, Cristina Ich a zâmbit și l-a pupat pe acesta pe obraz. În videoclip, bruneta părea foarte îndrăgostită și a ținut să aducă în atenție un detaliu din relația de cuplu cu Alex Pițurcă.

 ,,La începutul relației eram cam leșinată. Ai noroc, încă sunt”, a scris la postare Cristina Ich.

De altfel, frumoasa brunetă și fiul lui Victor Pițurcă au împreună un băiețel pe nume Noah. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste intensă, dar de-a lungul timpului au avut mai multe episoade cu despărțiri și împăcări.

Cum l-a cunoscut pe Alex Pițurcă: a fost dragoste la prima vedere

Cristina Ich a mărturisit și cum s-au cunoscut și cum au devenit părinți.

,,Ne-a făcut cunoștință un prieten bun de-al meu, Cătălin. M-am îndrăgostit pe loc de el. A fost oribil. Și mama a observat, eram schimbată. A fost dragoste la prima vedere. Și copilul tot așa l-am făcut, dintr-o dragoste nebunească.

După 3 luni l-am anunțat pe Whatsapp că sunt însărcinată. L-a bușit râsul. M-a enervat enorm reacția lui. E haos între noi. Ne certăm din orice. El e Scorpion din ăla, al dracului, uită foarte greu. Mi-a plăcut că era frumos, înalt. Eu vreau să cred că am ales bine. E diferență de 7 ani între noi”, spunea influencerița într-un interviu.

De asemenea, Cristina Ich a făcut o mărturisire despre părinții lui Alex Pițurcă, afirmând că se înțelege foarte bine cu Victor și Maria Pițurcă.

,,Sunt niște oameni foarte drăguți. Domnul Pițurcă e calm, arată foarte bine, nu-i dai vârsta deloc, aleargă 5 km zilnic și mănâncă numai carne bio, nu din comerț” a mai adăugat, Cristina Ich.

Cristina Ich a mai dezvăluit și cum se menține în formă:

“Regina Instagramului” are 34 de ani, dar nu-i dai mai mult de 20. Ea ne-a dezvăluit secretele trupului său de invidiat:

“Nu fac sală, pentru că nu am timp de așa ceva. Mănânc o dată la 12 sau la 16 ore și cam atât. Mănânc orice, nu mă abțin de la nimic. La piele semăn cu mama, dar, la corp, nu. Am o mamă foarte frumoasă, recunosc. Sincer, îmi mai doresc să mă mai îngraș, ca să arăt cum eram în timpul sarcinii, însă nu se pune pe mine. Atunci aveam 60 și un pic de kilograme”.

Urmăriți Playtech.ro și pe