Decizia luată de iubitul Cristinei ICH. Alex Pițurcă a surprins pe toată lumea

Decizia luată de iubitul Cristinei ICH. Alex Pițurcă a surprins pe toată lumea
Decizia luată de iubitul Cristinei ICH. Alex Pițurcă a surprins pe toată lumea

Alex Pițurcă a surprins pe toată lumea cu ultima dezvăluire făcută. Aflat în vacanță alături de iubita sa, Cristina Ich, fiul lui Victor Pițurcă a dezvăluit că își dorește să îi calce pe urmele partenerei sale de viață și să devină extrem de faimos pe rețelele de socializare.

Alex Pițurcă, dezvăluire neașteptată. Cum și-a surprins fanii

Cristina Ich este extrem de cunoscută în mediul online, aceasta bucurându-se de o bază de fani uriașă. Se pare că acest lucru nu a trecut neobservat de iubitul ei, Alex Pițurcă, ce a ținut să facă o glumiță ce i-a surprins pe fani în legătură cu dorința de a-i călca pe urmele partenerei sale.

Alex Pițurcă și Cristina Ich formează un cuplu foarte admirat, dar discret. Cei doi, ce au împreună un băiețel, au decis să plece într-o vacanță într-o locație exotică, anume Seychelles. Aceștia se bucură din plin de zile petrecute la soare și de resorturile luxoase, iar Angelina Jolie de România deja a postat câteva fotografii în care apare în costum de baie și își pune în evidență formele armonioase.

Ținând cont că superba Cristina Ich își ține la curent fanii ce o urmăresc în mediul online cu tot ce face, aceasta a surprins pe toată lumea cu o filmare în care apare alături de partenerul său. Cei doi au fost filmați în timp ce erau foarte drăgăstoși unul cu celălalt, motiv de bucurie pentru urmăritorii ce își doresc să o vadă cât mai fericită pe aceasta.

Alex Pițurcă și Cristina Ich, momente de tandrețe în vacanță

În timpul unui dans, Cristina Ich și-a luat în brațe partenerul și l-a sărutat pe obraz, iar acesta a avut de făcut o mărturisire. Alex Pițurcă a dezvăluit că va fi influencer de acum încolo, spre deliciul tuturor ce i-au urmărit și i-au apreciat umorul fiului lui Victor Pițurcă.

„Voi fi influencer de acum încolo. Nu-mi place cum mi se vede părul…”, a spus Alex Pițurcă în timp ce era filmat.

Deși Alex Pițurcă este zgârcit cu aparițiile în mediul online, acesta se bucură și el, la rândul său, de baza lui de fani. Pe de altă parte, Cristina Ich este faimoasă deja pe Instagram și fanii apreciază orice postare sau sfat pe care îl oferă. După acest moment tandru, vedeta nu a mai oferit alte informații despre locația superbă și momentele trăite acolo alături de partener și de alți prieteni, semn că își dorește să se relaxeze total și să fie cât se poate de discretă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI