Cristina ICH se angajează. Ce va lucra iubita lui Alex Pițurcă: ‘Vreau să încerc’

Cristina ICH se angajează. Ce va lucra iubita lui Alex Pițurcă: ‘Vreau să încerc’
Cristina Ich vrea să se angajeze

Cristina Ich și-a luat fanii prin surprindere. Cunoscuta vedetă a spus că vrea să încerce diverse job-uri. Ce mărturii a făcut celebra iubită a lui Alex Pițurcă? Cei care o urmăresc pe rețelele de socializare nu se așteptau la așa ceva.

Cristina Ich vreaă se angajeze. Unde ar vrea să lucreze iubita lui Alex Pițurcă?

Cristina Ich este una dintre cele mai iubite și comentate vedete. Aceasta a devenit cunoscută în diverse apariții datorită frumuseții, ulterior a venit în atenția tuturor din ce în ce mai mult la brațul fiului lui Victor Pițurcă. Cunoscuta influenceriță a mărturisit într-o serie de story-uri de pe Instagram că își dorește să guste un pic din realitatea de care s-a distanțat odată cu succesul.

Amintim că frumoasa a povestit detalii despre viața sa încercată și despre copilăria cu lipsuri. Modelul a crescut ani buni fără tată, rămânând doar în grija mamei și bunicilor de la țară, ulterior figura paternă fiind acoperită în totalitată de actualul soț al celei care i-a dat viață.

Angelina Jolie de România, așa cum a apărut în tabloide în primele dăți, caută un loc de muncă și pentru a demonstra tuturor că luxul nu i-a ajuns la cap. Aceasta le-a dezvăluit internauților că urmează să lucreze într-un restaurant pentru a face un schimb de experiență cu angajații.

 „Eu vreau să muncesc”

Acum, însă, se bucură de vacanțe pe bandă rulantă alături de prietene sau de mama ei. Chiar în aceste clipe se află la malul mării, în România, alături de părinți și fiul său. Deși are parte actualmente de priveliști deosebite și relaxare, vrea să vadă pe propria piele cum este să fii ospătar în România:

”Vreau să fac un schimb de experiență aici, la restaurant, o zi să muncesc, de dimineața până seara, să mai revin puțin cu picioarele pe pământ, că eu am cam luat-o razna și eu vreau să muncesc, adică să servesc la masă, să fiu ospătar, că mie îmi place să servesc”, a spus Christina Ich pe Instagram.

  • Motivul pentru care nu s-a căsătorit cu tatăl copilului ei

„Poate o să fie Cristina Ich Pițurcă. Momentan nu dorim să ne căsătorim și eu n-am considerat niciodată că trebuie să iau numele bărbatului. Și dacă m-aș căsători cu Alex, eu tot Cristina Ich aș rămâne. Presupun că numai copilul trebuie să ducă numele mai departe. Nu mi-am dorit niciodată căsătorie…eu îl iubesc extraordinar de mult pe tatăl copilului meu, dar nu m-am visat niciodată mireasă, nu, absolut deloc”
Cristina Micu/ICH (Sursa: podcast Cătălin Măruță)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI