Câți bani a câștigat Cristina ICH în online în 2020. Suma este incredibilă EXCLUSIV

Câți bani a câștigat Cristina ICH în online în 2020. Suma este incredibilă EXCLUSIV
Câți bani a câștigat Cristina ICH în online în 2020.

Cristina Ich, una dintre cele mai frumoase femei din România, are nu numai un chip de divă de Hollywood, ci și un trup de invidiat. ”Regina Instagramului”, vedeta care a cucerit milioane de internauți, cu postările ei, pe Internet, în ipostaze sexy, ne-a dezvăluit, pentru Playtech.ro, secretul taliei de viespe. Ne-a mai vorbit despre câștigurile financiare de indiviat, dar și despre iubitul ei, Alex Pițurcă.

Câți bani a câștigat Cristina ICH în online în 2020

“Regina Instagramului” are 33 de ani, dar nu-i dai mai mult de 20. Ea ne-a dezvăluit secretele trupului său de invidiat:

“Nu fac sală, pentru că nu am timp de așa ceva. Mănânc o dată la 12 sau la 16 ore și cam atât. Mănânc orice, nu mă abțin de la nimic. La piele semăn cu mama, dar, la corp, nu. Am o mamă foarte frumoasă, recunosc. Sincer, îmi mai doresc să mă mai îngraș, ca să arăt cum eram în timpul sarcinii, însă nu se pune pe mine. Atunci aveam 60 și un pic de kilograme”.

Cristina are un iubit celebru, nimeni altul decât Alex Pițurcă, fiul fostului selecționer al României, Victor Pițurcă. Cei doi au o relație discretă, fiind părinții unui băiețel superb, Noah Alexandru de care sunt tare mândri:

“Da, într-adevăr, un copil este o minune în viața unui om! Însă, momentan, nu îmi mai doresc un copil. Dar, cine știe? Cum o vrea Dumnezeu. Nici primul nu a fost programat”, ne-a mai spus Cristina.

Ea a povestit, când era însărcinată, pentru Revista Elle, cum și-a anunțat iubitul că vor deveni părinți:

“Alex a avut o reacție genială, a râs cu lacrimi, i-am scris pe whatsapp și îmi trimitea semne de zâmbet. A râs tot timpul, l-am întrebat de ce râde. Nu se aștepta. Este băiețel, ne-am gândit și la nume. Numele va fi Noah Alexandru. Am o relație cu Alex Pițurcă, mă emoționez când îi rostesc numele, cred că toată lumea știe deja, dar tot m-am emoționat. El este tatăl și sper să aibă 80% dacă nu din fizicul lui, măcar din caracter”.

Cristina Ich a câștigat 400.000 de euro, în 2020? Ce spune vedeta

Se spune, în anturajul ei, că superba moldoveancă de peste Prut ar câștiga enorm din filmulețele postate pe Instagram și că, în 2020, ar fi încasat nici mai mult nici mai puțin de 400.000 de euro. Referitor la aceste zvonuri, Cristina Ich ne-a spus:

“Viața reală diferă față de cea de pe Instagram, nu este totul perfect, așa cum este în filmulețe sau în poze. Și nu numai la mine, ci la toată lumea. Pentru mine, ce fac pe Internet este un job pentru care muncesc foarte mult. Însă, nu mă îmbogățesc, așa cum zis alții, din Instagram”, ne-a mai spus Cristina, pentru Playtech.ro.

Cristina Ich intenționează să-și schimbe numele din buletin:

”Toată lumea mă cunoaște de Cristina Ich. Dacă spun numele meu real nu este sonor pentru nimeni. În curând, așa mă voi numi și în acte…”, declara ea, pentru spynews.ro. Cristina Ich și-a sfătuit fanele să aibă grijă să arate bine chiar și când stau în casă. ”Trebuie să fii mișto și când ești în casă și când ești afară. Ce? Soțul nu e important?”, a spus ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI