Secretul relației dintre Andra și Cătălin Măruță. Vestea dată de artistă după 16 ani de când sunt împreună

Secretul relației dintre Andra și Cătălin Măruță. Vestea dată de artistă după 16 ani de când sunt împreună
Andra si Catalin Maruta rup tacerea despre casnicia lor

Sunt faimoși, adorați de milioane de români și au o familie foarte sudată. Andra și Cătălin Măruță se iubesc la fel de mult ca în primii ani de relație și nu ezită să-și facă declarații de dragoste. În curând, cuplul va sărbători multe evenimente frumoase. Pe lângă ziua de naștere a Andrei, este și aniversarea căsătoriei. Cum descriu vedetele PRO TV mariajul lor.

Andra și Cătălin Măruță vorbesc la superlativ despre relația lor

Andra și Cătălin Măruță sunt împreună de 16 ani. În tot acest timp, au avut momente frumoase, dar și greutăți. Problemele s-au rezolvat cu încredere, iubire și înțelegere. Cei doi formează una dintre cele mai cunoscute familii din showbiz, iar dragostea dintre ei este mai mult decât evidentă. Rodul iubirii lor sunt David și Eva, care au deja succes în mediul online. Acești patru fantastici ai lumii mondene au cucerit România. Despre cum este viața lor au povestit chiar Andra și Cătălin.

„Am avut mai mult momente frumoase decât dificile, din moment ce suntem astăzi aici, împreună, ținându-ne de mână, la 14 ani de la căsătorie și la 16 ani de când ne-am îndrăgostit unul de celălalt. Este important că ne declarăm dragostea des, mai important este să ne și arătăm sentimentele prin gesturi multe. Nu știu ce momente au fost dificile pentru că, fiind cu Cătălin alături, orice provocare mi s-a părut ușor de depășit. Și nu spun asta pentru că sună bine, chiar simt asta, că împreună trecem prin toate mai ușor, mai frumos.”, a declarat Andra Măruță, pentru Viva!.

„Suntem foarte fericiți”

În august (23), chiar de ziua ta de naștere a Andrei, cuplul împlinește 14 ani de căsnicie. Artista mărturisește că viața de familie îi împlinește pe amândoi, adoră să petreacă timp împreună și nici nu se pune problema de plictiseală. Jurata de la „Românii au talent” este încântată de bărbatul lângă care speră că trăiască până la adânci bătrâneți.

„(…) Suntem foarte fericiți când petrecem timp împreună, când avem alte familii în jurul nostru. Ne-am dorit mult această familie și ne potrivim bine. De aceea sper să ajungem chiar la adânci bătrâneți unul lângă celălalt.”, a explicat soția lui Cătălin Măruță.

Care este secretul căsniciei lor

Deși viața cu doi copii nu este deloc ușoară, familia Măruță a avut ajutoare: „Am avut o bonă, iar mama mea m-a vizitat și a stat cu cei mici de câte ori a fost nevoie. Acum, că Eva și David au crescut, nu mai este chiar așa de greu”. În ciuda evenimentelor la care trebuie să participe și a programului încărcat, flacăra pasiunii nu s-a stins: „Focul mocnește acolo și în perioadele în care abia apucăm să ne vedem”, a spus Andra.

Când vine vorba de cadouri, cea mai frumoasă surpriză pe care i-a făcut-o Cătălin a fost „un inel cu diamante, spunându-mi că, dacă ar alege din nou, tot eu sunt aleasa lui. M-am topit toată”, a dezvăluit frumoasa vedetă. Pe de altă parte, „Andra mă surprinde cu toate gesturile ei, este atât de frumoasă, de blândă și de iubitoare, mă face să mă simt „acasă cu adevărat, imediat ce intru pe ușă sau pur și simplu când o văd”, a conchis soțul ei.