De ce l-a sunat Andra pe Cătălin Măruță la miezul nopții: ‘E panicată’

De ce l-a sunat Andra pe Cătălin Măruță la miezul nopții: ‘E panicată’
De ce l-a sunat Andra pe Catalin Maruta la miezul noptii

Cătălin Măruță a trecut prin momente de panică, atunci când Andra, soția lui, l-a sunat la mijlocul nopții, în timp ce filma podcastul în care era invitat Cosmin Seleși. Motivul pentru care jurata de la Românii au talent a avut nevoie de tatăl copiilor săi. L-a speriat puțin pe Măruță.

Motivul pentru care Andra l-a speriat pe Măruță la miezul nopții

Cătălin Măruță și Andra formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc. Prezentatorul emisiunii La Măruță și celebra artistă sunt extrem de apropiați și au o relație specală, fiind și prieteni foarte buni, înainte de toate.

Pentru că soțul ei reprezintă un adevărat sprijin pentru ea, la orice oră din zi sau noapte, Andra l-a sunat pe Măruță la miezul nopții, în timp ce filma podcastul la care era invitat actorul Cosmin Seleși.

Jurata de la PRO TV l-a sunat panicată pe partenerul său de viață, după ce i s-a părut că aude zgomote prin casă, fiind sigură că Măruță a ajuns acasă. Vedeta a încercat să o liniștească pe Andra, asigurând-o de faptul că totul este în regulă.

„Andra: Unde ești?

Măruță: La podcast, iubire. Sunt cu prietenul Cosmin Seleși.

Andra: Am crezut că ești acasă, puiu.

Măruță: De ce? Ai auzit că s-a auzit ușa la casă sau ceva?

Andra: Da, am crezut că ești prin casă.

Măruță: Nu, iubire, sunt cu Cosmin. Poate e pisica.

Andra: Pisica e la mine în brațe.

Măruță: E altcineva prin casă?

Andra: Nu mă speria! Că tu nu filmezi acum!

Măruță: Iubire, noi chiar filmăm la podcast.

Andra: Iubire, nu mă face de râs.

Măruță: E panicată întotdeauna. Pun pariu că dacă mă uit acum pe aplicație are toate luminile aprinse.”, a fost discuția telefonică a celor doi, din timpul podcast-ului.

„Eu nu mai sunt Andra de acum 14 ani!”

În 2022, Andra și Cătălin Măruță sărbătoresc 16 ani de relație și 14 ani de când au spus cel mai important DA din viața lor, la starea civilă.

Care este secretul unui mariaj de succes, într-o lume în care oamenii renunță la iubire mult prea repede? Ei bine, Andra a dat răspunsul într-un interviu acordat revistei OK! Magazine:

„În 2022 vom aniversa 14 ani de la căsătorie şi 16 ani de când formăm un cuplu. Aş zice că fiecare an e diferit într-o relaţie.

Nu încerc să menţin sentimentul de «proaspăt îndrăgostiţi», ci cred că ne reîndrăgostim unul de celălalt constant, pe măsură ce ne schimbăm şi observăm şi la celălalt o evoluţie.

Eu nu mai sunt Andra de acum 14 ani, nici el nu mai este Cătălin din 2008, dar în fiecare zi ne-am spune iarăşi «Da» la starea civilă”, a spus Andra pentru okmagazine.ro.