Andra face bani frumoși din YouTube. Câte mii de euro poate încasa lunar

Andra face bani frumoși din YouTube. Câte mii de euro poate încasa lunar
Andra face bani frumosi din YouTube

Andra este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste de la noi din țară. Soția lui Cătălin Măruță are o carieră impresionantă în domeniul muzical și este și vedetă de televiziune. Succesul și talentul i-au adus, de-a lungul anilor, beneficii materiale. Ce avere face Andra din vizualizările de pe Youtube.

Ce avere câștigă Andra din vizualizările de pe Youtube

Considerată de mulți români drept cea mai bună voce feminină a României, Andra este una dintre cele mai titrate vedete din showbizul autohton. Faimoasa cântăreață câștigă mii de euro lunar doar din vizualizările pe care le fac piesele ei pe Youtube.

Modestă, elegantă și veselă din fire, Andra a reușit să câștige inimile și simpatia a zeci de milioane de melomani, de-a lungul celor 20 de ani de carieră pe care i-a strâns până acum, la 35 de ani.

Veniturile Andrei sunt impresionante și împărțite între câștigurile din concerte, vizualizările pe care piesele ei le fac pe Youtube, salariul pe care-l primește pentru rolul său de jurat în cadrul emisiunii Românii au talent, precum și campaniile de imagine pe care le promovează pe Instagram.

Pe lângă asta, să nu uităm faptul că soția lui Cătălin Măruță este și imaginea unuia dintre cele mai cunoscute branduri de bijuterii din România.

Potrivit statisticilor, Andra are peste 1,8 milioane de abonați pe canalul său de Youtube, iar toate piesele ei se bucură de milioane sau zeci de milioane de vizionări, fiind una dintre cele mai îndrăgite soliste ale românilor.

Potrivit surselor Cancan, în funcție de reclamele care intră pe piesele sale, zilele în care postează și numărul de vizualizări, Andra ar câștiga lunar o sumă cuprinsă între 1.000 și 3500 de dolari.

Ce salariu uriaș are Andra la Românii au talent

Andra este singura femeie jurat de la pupitrul emisiunii Românii au talent. Vedeta de la PRO TV este răsfățata colegilor săi de platou, fiind prezentă la pupitrul juraților încă din primul sezon.

Frumoasa șatenă este apreciată de producătorii show-ului de talente, care nu se zgârcesc atunci când vine vorba de onorariul divei, soția lui Cătălin Măruță fiind una dintre cele mai titrate artiste autohtone ale momentului.

Așadar, Andra ar obține un salariu colosal de 12.000 de euro pe lună doar pentru a face parte din juriul emisiunii de la PRO TV și, cum filmările de la Românii au talent durează timp de 4 luni, celebrei cântărețe i-ar intra în conturile bancare 48.000 de euro pe sezon.