Secretul relației de 30 de ani dintre Marcel Pavel și soția sa. Ce se întâmplă între cei doi, de fapt

Secretul relației de 30 de ani dintre Marcel Pavel și soția sa. Ce se întâmplă între cei doi, de fapt
Care este secretul unei relații fericite și de lungă durată? Marcel Pavel, detalii din mariajul său

Marcel Pavel și soția sa formează unul din cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc, iar mulți i-au luat drept un exemplu de-a lungul anilor. Care este secretul unei relații care durează deja de 30 de ani și cum reușesc ei să mențină sentimentele de iubire neatinse de timp și probleme? Chiar celebrul cântăreț a mărturisit ce nu a făcut niciodată în timpul mariajului și care este gestul care poate duce la un divorț.

Marcel Pavel, detalii din relația de 30 de ani cu soția sa: care este secretul fericirii lor?

Marcel Pavel a oferit detalii despre soția sa. Violeta este născută în Rusia, iar universul i-a adus împreună într-un moment neașteptat. Celebrul cântăreț își laudă partenera de viață. El susține că are acasă o adevărată gospodină, foarte pricepută inclusiv la preparatele tradiționale din preajma sărbătorilor.

Aceasta gătește o pască delicioasă peste care pune smântână și dulceață de vișine, gătește un drob fantastic și o ciorbă ,,așa cum nu face nimeni”, a subliniat artistul. Bărbatul a continuat să o laude, ulterior a povestit că de Paște familia merge la Câmpulung.

„Soția mea face o pască foarte gustoasă, înnebunești, cu foarte puțină făină, dar cu foarte multă brânză dulce, cu stafide. Iar pe deasupra, la sfârșit, când se răcește, pune smântână și dulceață de vișine. Ce mai, o nebunie! Ea mai prepară și drob, friptură și ciorbă de miel. Așa ciorbă cum face ea nu face nimeni, nu mănânc nicăieri mai bună!

A mai făcut sarmale, cu sora mea, după rețeta mamei, așa, micuțe, le mănânci ca pe semințe. De Paște, vom merge la Câmpulung, cu toții, la hotelul unui prieten drag, avem acolo o sală mare de mese, sunt și două bucătărese. Soția mea va ajuta, va pune ingredientele. Ne vom plimba, iar în Noaptea de Înviere vom merge la biserică, la slujbă, ca să ne rugăm”, a povestit el.

„În viața asta se pot întâmpla multe, depinde însă foarte mult…”

Vedeta poate să se mândrească cu una din cele mai durabile căsnicii din lumea mondenă, ajunsă la 30 de ani. Artistul a spus că într-un mariaj depinde foarte mult și respectul față de soție.

El a subliniat că tocmai lipsa de respect duce la divorț în cele din urmă. De asemenea, bărbatul a menționat că nu trebuie niciodată pusă profesia înaintea familiei, ci trebuie să existe o egalitate.

„În viața asta se pot întâmpla multe, depinde însă foarte mult și respectul față de soție. Lipsa de respect duce la divorț, mai repede sau mai târziu.

Nu trebuie să pui profesia înaintea familiei, trebuie să fie cumva la egalitate, așa este sănătos pentru rezistența unei familii. Unii din showbiz s-au căsătorit și de 3-4 ori.

Infatuarea, vedetismul și trufia distrug familia, dar și rețelele de socializare au destrămat multe căsnicii. Te abordează oameni pe care nu îi cunoști, corespondezi…”, a mărturisit Marcel Pavel, pentru ego.ro.