Secretul căsniciei de 28 de ani a lui Marcel Pavel. Ce face artistul român, în fiecare zi

Secretul căsniciei de 28 de ani a lui Marcel Pavel. Ce face artistul român, în fiecare zi
Secretul căsniciei de 28 de ani a lui Marcel Pavel.

Toată lumea îl cunoaște pe Marcel Pavel, însă puțini știu că artistul este un romantic incurabil și un familist convins. Cu o căsnicie ce durează de peste 28 de ani, cântărețul se poate declara un bărbat împlinit în adevăratul sens al cuvântului.  Are o soție adorabilă, căreie nu ezită să-i declare dragostea în mod public, ori de câte ori are ocazia. Și pe bună dreptatre, Violeta se poate numi o femeie foarte norocoasă.

Cuplul Marcel Pavel și Violeta au împreună trei copii. Primii doi sunt băieți, iar mai târziu a venit și cel de al treilea copil, în persoana unei fetițe minunate, de care părinții sunt tare mândri.

Recent, artistul împreună cu soția sa au participat la o emisiunea de televiziune, unde au făcut câteva dezvăluiri legate de căsnicia lor, care durează de aproape trei decenii, scrie click.ro. Tot aici s-a aflat că artistul este un romantic incurabil, lucru demonstrat de faptul că de cele ami multe ori el este cel care îi face declarații soției sale, spunându-i că o iubește.

„Eu spun tot timpul te iubesc”, a mărturisit Marcel Pavel în fața întregii audiențe.

Marcel Pavel și soția, dezvăluiri despre viața de cuplu

Tot în cadrul aceleeași emisiuni, Violeta, partenera artistului a făcut dezvăluiri despre perioada de început a relației lor.  Soția marelui cântăreț a recunoscut faptul ca la începutul relației lor, ea a fost cea care a avut dubii cu privire la sentimentele sale, nefiind sigură de faptul ca relația lor va fi una de succes. De asemenea, tot doamna Pavel a mărturisit și faptul că între ei nu a fost o dragoste la prima vedere, dar carisma artistului și comportamentul său plin de dragoste au făcut-o să creadă în relația lor.

„Nu a fost dragoste la prima vedere, nici la a doua, dar Marcel a fost întotdeauna carismatic și a reușit să-mi pătrundă în minte și în inimă.”,a declarat la un moment dat Violeta soția artistului.

Cine este, de fapt, soția artistului Marcel Pavel?

Violeta Şmîşleaeva, soţia lui Marcel Pavel este fostă balerină a teatrului Balșoi din Moscova. Este de origine rusă şi a venit în România în anul 1992. Prin intermediul profesiei sale, balerina de la acea vremea a avut de susținut mai multe spectacole în țara noastră. Așa a ajuns să-l cunoască pe celebrul său soț, cu care a decis sa înceapă o legătură după aproximativ patru luni de curtoazie.

Soția artistului a povestit la un moment dat cum s-a lăsat cucerita de artist.

„La un moment dat am plecat în Rusia, iar Marcel mă suna zilnic să mă întrebe dacă mă întorc. În cele din urmă, m-a convins şi de atunci a început viaţa mea aici. Iniţial, părinţii mei s-au supărat, le-a fost greu că am plecat aşa departe de ţară, dar apoi au devenit înţelegători. Au avut încredere în mine şi m-au lasat să-mi aleg destinul”, a povestit Violeta.

Cu toate că are un soț celebru si talentat, Violeta preferă să stea pe cât posibil departe de lumina reflectoarelor și de viața mondenă. Apare destul de rar în emisiuni, alaturi de soțul ei. Ea este cea care se ocupă, în schimb, de educația celor trei copii ai cuplului.

 

 

 

 

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI