Cele mai bune filme cu Julia Roberts. ”Frumușica” împlinește 53 de ani

Filme bune în care joacă Julia Roberts

Pe numele său adevărat Julia Fiona Roberts, s-a născut în Atlanta, Georgia, pe data de  Este o actriță americană de film. Astăzi este ziua ei, frumoasa actriță împlinește frumoasa vârstă de 53 de ani. Iată care sunt cele mai bune filme cu Julia Roberts.

Cele mai bune filme cu Julia Roberts – aniversarea celor 53 de ani

Conform site-ului goldderby.com, în ultimele trei decenii, Julia Roberts a fost cea mai iconică actriță de film american din întreaga lume. La sfârșitul anilor 1980 și 1990, Julia Roberts a realizat hit după hit:

  • Steel Magnolias
  • Pretty Woman
  • My Best Friend’s Wedding
  • Erin Brockovich.

A avut patru nominalizări pentru premiile Oscar, obținând o victorie pentru filmul Erin Brockovich din anul 2000. A fost nominalizată pentru opt Globuri de Aur cu trei victorii: Steel Magnolias, Pretty Woman, Brockovich și trei Screen Actors Guild Awards, câștigătoare pentru Brockovich.

Julia Roberts.
Cele mai bune filme cu Julia Roberts – împlinește 53 de ani.

Cele mai bune filme cu Julia Roberts

Deși a apărut din ce în ce mai puțin la mijlocul anilor 2000, ca să poată avea grijă de gemenii ei, când s-a întors la muncă, și-a lărgit puțin orizontul de pe Broadway : cu Three Days of Rain din anul 2006.

După ce a fost nominalizată la Oscar în August: Osage County, Jiulia Roberts și-a încetinit cariera de film, apărând adesea într-un singur film important pe an. Această decizie a fost parțială, pentru a filma primului ei serial TV: Homecoming, difuzat pe Amazon Prime.

Alte filme bune în care a jucat Julia Roberts

Potrivit site-ului liveabout.com, printre cele mai bune filme cu Jiulia Roberts, pe lângă cele menționate mai sus, se numără:

  • Sleeping with the Enemy- 1991

Julia Roberts apare pentru prima dată ca fiind soția răsfățată a unui soț iubitor bun, dar aflăm rapid că aparențele sunt cu siguranță înșelătoare. Știind foarte bine că nu va putea niciodată să scape de căsnicia ei abuzivă, Julia Roberts își înscenează moartea, se mută din zonă și încearcă să o ia de la capăt cu un nou nume și o listă complet goală. Din păcate, soțul ei psihotic preia un indiciu care indică faptul că nu este de fapt moartă și el devine obsedat de găsirea soției sale presupuse decedate. 

  • Closer – 2004

O privire intensă asupra relațiilor, a iubirii și a poftei, Closer a câștigat nominalizări la Owen și Portman pentru actorul și actrița în rol secundar și îl prezintă pe Julia Roberts în rolul ei cel mai puțin simpatic până în prezent.

  • Something to Talk About – 1995

Julia Roberts joacă alături de Dennis Quaid și Kyra Sedgwick în acest film despre dragoste, infidelitate, relații de familie și cai. Poate că nu este cea mai bună apariție de film a lui Roberts, dar este una dintre cele mai plăcute de vizionat.

  • Notting Hill – 1999

Scânteile se aprind pe ecran între doi veterani ai comediei romantice, Julia Roberts și Hugh Grant, care l-au ajutat pe Notting Hill să câștige trei nominalizări la Globul de Aur, precum și 363 de milioane de dolari în întreaga lume în timpul lansării sale pe scenă.

  • Mystic Pizza – 1988

Julia Roberts arată atât de tânără și proaspătă, și părul acela! Mystic Pizza a fost un hit când a fost lansat inițial în octombrie 1988 și continuă să fie un favorit al fanilor. Filmul a notat că Roberts era destinat să fie o stea majoră de la Hollywood.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI