Secretul pe care Prințul William și Kate Middleton l-au ascuns s-a aflat acum. Imaginea e unică

Secretul pe care Prințul William și Kate Middleton l-au ascuns s-a aflat acum. Imaginea e unică
S-a aflat secretul pe care îl au Prințul William și Kate Middleton

Kate Middleton și Prințul William sunt iubiți de milioane de oameni din întreaga lume. Cei doi formează un cuplu de vis și au parte de o familie minunată, întregită de trei micuți. Totuși, la fel ca orice membru din Familia Regală, ei ascund și un secret. Iată că s-a aflat totul.

Ce ascund Prințul William și Kate Middleton, de fapt

Kate Middleton a început să facă parte din Familia Regală Britanică în momentul în care s-a căsătorit cu alesul ei, Prințul William, în 2011. Cei doi au format un cuplu timp de mai mulți ani înainte de a merge în fața altarului, ei cunoscându-se pe vremea în care studiau la aceeași universitate.

Prințul William a rămas uluit în momentul în care a observat-o pe femeia care avea să îi devină soție în timpul unei prezentări de modă, organizată chiar la respectiva universitate. Timpul a trecut, cei doi s-au îndrăgostit, iar acum formează unul dintre cele mai faimoase cupluri din întreaga lume.

Familia lor s-a mărit în momentul în care au venit pe lume Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Ținând cont că aceștia participă la numeroase evenimente oficiale, mulți se întreabă cum mai au parte de intimitate. Cei doi au un secret și dețin o locuință ferită de ochii curioșilor.

Kate Middleton și Prințul William au o locuință secretă

Nu multe fotografii există cu reședința pe care o preferă cei doi atunci când au nevoie de câteva clipe de liniște. Prințul George și Prințesa Charlotte au fost crescuți în casa din Norfolk, conacul Anmer, însă reședința oficială a cuplului este Palatul Kensington, aflat în vestul Londrei.

Totuși, fanii lor nu știu că Prințul William și Kate Middleton se mai bucură de o vilă cu trei dormitoare, care se află pe domeniul Castelului Balmoral din Scoția. O singură fotografie există cu reședința, în care este prezentat doar exteriorul. Nimeni nu știe cum a fost decorată locuința respectivă.

Ce fac Kate Middleton și Prințul William când vor să se relaxeze

Locuința ar fi fost primită de către Prințul William din partea străbunicii sale, Regina Mamă, cu puțin timp înainte ca aceasta să își încheie socotelile lumești în 2002. Regina Elisabeta își petrece mult timp la reședința de vară de la Balmoral, dar și alte rude ale sale preferă destinația respectivă.

Între timp, Prințul William, Kate Middleton, dar și cei trei copii, pot să meargă la reședința pe care o dețin atunci când vor să petreacă timp separat de restul familiei sau își doresc să se relaxeze. Aceștia frecventează locația respectivă încă de când erau studenți, potrivit The Sun.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI