Ce legătură au Kate Middleton, prințul William și întreaga familie regală cu Ikea. Nimeni nu ar fi crezut așa ceva

Ce legătură au Kate Middleton, prințul William și întreaga familie regală cu Ikea. Nimeni nu ar fi crezut așa ceva
Legătura cu Ikea dintre Kate Middleton și prințul William

Știrile surprinzătoare din zilele noastre despre locuința celebrităților sunt de mare interes, cu atât mai mult cu cât este vorba despre locuința regală. Iată ce legătură au Kate Middleton, prințul William și întreaga familie regală cu Ikea. Nimeni nu ar fi crezut așa ceva.

Familia regală: Kate Middleton, prințul William – legătura cu Ikea

În general ne imaginăm că fiecare reședință regală este mobilată cu cele mai bune și mai scumpe piese de mobilier de la cele mai importante mărci din lume, dar se pare că nu este cazul cuplului Kate Middleton, prințul William.

Prințul William și Kate Middleton au afirmat în repetate rânduri, că doresc să fie cât mai normali posibil, de la modul în care își cresc copiii departe de ochii publicului, până la modul în care susțin organizațiile de caritate și cauzele care au fost anterior marginalizate.

Kate Middleton și Prințul William – locuință

Se pare că, în ciuda averi nete estimate în zeci de milioane de dolari, Kate Middleton și Prințul William au optat pentru mobilierul auto-ansamblat ș iau achiziționat un dormitor de la Ikea. Acesta este amenajat în reședința lor, situată în incinta Palatului Kensington. 

Cuplul locuiește în apartamentul 1A din incinta Palatului Kensington. Acesta apartement a fost un subiect fierbinte de când perechea s-a mutat acolo, ​​pe la mijlocul anului 2017. 

Apartamentul lui Kate Middleton și a prințului William

Oamenii au fost întotdeauna destul de fascinați de apartament, mai ales după ce s-a aruncat o privire în interiorul palatului și după ce s-au lansat imagini cu acesta, odată cu vizita de stat a lui Michelle și Barack Obama.

Iată câteva informații despre apartamentul în care locuiesc Kate Middleton și prințul William. Se pare că, cuplul regal nu a putut rezista farmecului minimalist al Ikea și a amenajat dormitoarele copiilor cu seturi de mobilier achiziționat de la ei. Astfel Kate Middleton și prințul William au mobilat camerele copiilor, cea a prințului George și cea a prințesei Charlotte de la Palatul Kensington cu mobilier IKEA.

Locuința lui Kate Middleton și a prințului William

Potrivit cosmopolitan.com, ducesa de Cambridge a avut o conversație cu șeful de design al Ikea în timpul unei vizite în 2018 la Muzeul Național de Arhitectură și Design din Stockholm și i-a spus că au decorat atât camera Prințului George, cât și a Prințesei Charlotte cu dormitoare Ikea.

Este timpul să navigăm pe site-ul Ikea până vom putea afla ce mobilier are cuplul regal din Cambridge. Suntem atât de aproape de a trăi ca un cuplu regal! Se pare că acest brand a devenit și mai popular datorită Ducelui și a ducesei de Cambridge.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI