Secretul nebănuit al lui Fuego. ‘Omul Crăciunului’ l-a șocat pe Cătălin Măruță: ‘Nu știam asta’

Secretul nebănuit al lui Fuego. ‘Omul Crăciunului’ l-a șocat pe Cătălin Măruță: ‘Nu știam asta’
Secretul lui Fuego, spulberat. Unii fani au rămas dezamăgiți după ce au aflat

Fuego a reușit să șocheze cu secretul pe care l-a dezvăluit chiar într-un interviu recent. Ce nu a făcut acesta niciodată? Nimeni nu se aștepta la acest lucru din partea cântărețului pe care mulți îl consideră ‘Omul Crăciunului’. Unii fani au rămas dezamăgiți.

Ce secret nebănuit are Fuego: unii fani au rămas dezamăgiți

Paul Surugiu este unul din cei mai iubiți cântăreți din România și din Republica Moldova. Acesta este adorat în special pentru concertele de Crăciun, fiind pus în categoria artiștilor care împărtășesc spiritul sărbătorilor de iarnă.

Alături de el mai sunt nume celebre precum Ștefan Bănică Jr. și Ștefan Hrușcă, ambii cunsocuți pentru spectacolele uriașe din această perioadă a sezonului rece. Fuego a venit în prim-plan și a spulberat un secret pe care l-a păstrat doar pentru el ani de zile.

Celebrul solist nu a împodobit niciodată bradul, dar cu toate astea notorietatea sa provine tocmai de la piesa ‘Împodopește, mamă, bradul’.

„Vă spun sincer…”

“În perioada mea se purtau globurile de sticlă. N-am împodobit bradul până acum, vă spun sincer. Mereu îl făcea mama sau cine mai era, dar mereu mă uitam la ei cum îl fac. Vreau să duci bradul în platou și Cătălin Măruță să facă un concurs. Tinerii să trimită cele mai frumoase mesaje pentru mama.

Eu cred că mulți tineri sunt plecați peste hotare și mama lor îi așteaptă cu drag, dar de obicei nu prea ajung în țară. Bradul va ajunge la cel mai inspirat telespectator. Am un proiect caritabil care sprijină artiștii bolnavi.

Am reușit în aproape 7 ani să sprijinim aproape 400 de artiști pentru că atunci când eram copil nu mi-a întins nimeni o mână de ajutor. În tinerețe nu a avut nimeni grijă, am avut o copilărie grea, am luat-o de la zero”
Paul Surugiu/Fuego (Sursa: emisiunea ‘La Măruță’ – Pro TV)

Reacția lui Cătălin Măruță

“Pentru prima oară când Fuego împodopește un brad de Crăciun! Nu știam că face asta pentru prima dată!”, a mărturisit uimit Cătălin Măruță.

Întrebat despre familie și dorințele pentru anul care urmează să vină, artistul a susținut că sănătatea este pe primul lor. De asemenea, el a mai mărturisit extrem de emoționat că își dorește să se bucure de prezența celor dragi cât mai sunt în viață.

„Nimeni nu știe că eu nu provin dintr-o familie foarte simplă. Mama nu și-a dorit niciodată să apară pentru că este foarte emotivă, dar sfaturile ei au fost importante pentru mine.

Mama mi-a zis să nu mă schimb și am rămas la fel indiferent de numele cunoscut pe care îl am. Bunica face 86 de ani, este un om extraordinar care a muncit enorm.

A lucrat la fabrica de ciment, s-a dăruit familiei și noi facem cumva să stăm permanent în jurul ei. Casa ei e plină cu postere cu mine. Viața e foarte scurtă…respiri și au mai trecut niște ani. Îmi doresc să trăiesc decent și sănătos și cât mai trăiesc mama și bunica să le fac fericite pe cât de mult posibil”
Fuego

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI