Ce a ajuns să facă Fuego în pandemie. Talentul secret din care face bani, după ce a renunţat la cântat

Ce a ajuns să facă Fuego în pandemie. Talentul secret din care face bani, după ce a renunţat la cântat
Ce a ajuns să facă Fuego în pandemie.

Ce a ajuns să facă Fuego în pandemie. Care este talentul secret din care face bani artistul. Fuego este un artist cu un mare succes la public, dar perioada pendemiei l-a afectat profund, multe dintre concertele sale fiind anulate. Solistul a suferit mult din cauza pandemiei, mai ales că acesta își câștigă existența exclusiv din muzică.

Ce a ajuns să facă Fuego în pandemie

Fuego, pe numele real, Paul Surugiu, a spus că pandemia de coronavirus a reprezentat o grea încercare pentru cariera sa, multe dintre acestea fiind anulate. Însă iată că el a găsit o altă pasiune din care să facă bani. Fuego a suferit din punct de vedere financiar, dar iată că a găsit forța de a merge mai departe și s-a reorientat tot către o activitate artistică care i-a adus și venituri financiare.

De câțiva ani, artistul cochetează și cu pictura, și chiar are un manager care se ocupă de vânzarea lucrărilor, principalii săi clienți sunt în general din Berlin.

„Mi-a fost foarte greu, dar m-am regăsit pe mine, am pictat. Am pictat foarte mult și asta mi-a făcut bine. Cu siguranță tuturor ne-a fost greu și încă ne este.”, a spus Fuego în cadrul unei emisiuni TV.

Are predispoziție către probleme cardiace

Fuego a mai dezvăluit pentru Antena Stars că că are o predispoziție către problemele cardiace, o afecțiune moștenită genetic de la tatăl său. Artistul a mai dezvăluit și că are mereu grijă de starea sa de sănătate, tratându-se cu medicație. El a spus că nu este vorba despre un tratament complex, ci numai despre niște pastile ce ajută la buna funcționare a sistemului circulator.

„În momentul în care vii dintr-o genă și moștenești ceva de la părinți, în speță, problema pe care a avut-o tatăl meu cu inima … eu tratez lucrul acesta, prin pastile, care nu sunt niște pastile foarte complicate, pe care le ia orice român în fiecare dimineață.

Asta nu înseamnă că sunt un om bolnav. Încerc să mă întrețin, încerc să fac lucruri frumoase pentru corpul meu, nu degeaba am și slăbit aproape 12 kilograme”, a spus Fuego, potrivit sursei citate.

Fuego a mai spus că era un copil gurmand căruia îi plăcea mâncarea gătită, dar mai ales coznacul făcut de bunica sa.

„Eu în copilărie mâncam sarmalele făcute de bunica, mâncam cozonacul cu mac și cu nucă, care-i foarte gustos, dar care-i foarte caloric. Mâncam tocănița cu smântână și cu mămăligă, adică nu am făcut rabat de la mâncarea de acasă”, a mai adăugat artistul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI