30 mart. 2021 | 13:42

Secretul lui Ion Țiriac. Cum a reușit să facă bani în pandemie. Ce avere are acum

Sport
Secretul lui Ion Țiriac. Cum a reușit să facă bani în pandemie. Ce avere are acum
Ion Țiriac a făcut bani și în pandemie. Cum a reușit afaceristul?

Care este secretul lui Ion Țiriac pentru succesul chiar și în pandemie? Conturile acestuia nu au avut de suferit deloc nici în timpul crizei sanitare. Cum a reușit să facă bani și în condițiile acestea și care este averea sa la moment?

Secretul lui Ion Țiriac din afaceri. Cum a reușit să facă bani și în pandemie?

Cunoscutul afacerist de la noi a reușit să nu stea deloc pe loc nici în timpul crizei sanitare. Conturile acestuia nu au avut de suferit, astfel că a reușit să facă o căruță de bani și în timpul pandemiei.

Averea lui Ion Țiriac a crescut considerabil în anul 2020, urcând în topul celor mai bogați oameni din lume. Fostul mare jucător de tenis și-a mărit averea cu 300 de milioane de dolari în anul în care a izbucnit criza de COVID-19, acesta bucurându-se în prezent de o avere estimată la 1.5 milioane de dolari.

De asemenea, acum ocupă locul 2.238 într-un top oficial al celor mai bogați oameni din lume, conform Hurun Report. De subliniat ar fi faptul că Țiriac e singurul român din acest Top care cuprinde în total un număr de 3.228 de milionari în dolari de pe toată planeta, provenind din 68 de țări.

Averile au fost calculate la data de 15 ianuarie a.c., în funcție de valoarea acțiunilor și activelor deținute. Pe primul loc rămâne Elon Musk, fondatorul PayPal, SpaceX și Tesla, cu o avere de peste 190 de miliarde de dolari, alături de Jeff Bezos (189 miliarde de dolari) și Bernard Arnault (114 miliarde de dolari).

Care este prenumele real al fostului sportiv?

Prenumele celebrului fost sportiv nu este Ion, ci Ioan, dar nu a reușit să-l modifice din cauza birocrației. „În paşaport scrie Ioan, nu scrie Ion. Tatăl meu a fost Ioan şi atunci mi-a făcut şi pe mine Ioan. Am încercat la un moment dat să îmi schimb numele, să îmi pun Ion, dar trebuia să fac atâtea hârţoage încât am renunţat. Ioan Ţiriac scrie în paşaport, născut în 1939, pe 9 mai, la Braşov”, a declarat Ion Ţiriac la TVR 2.

Puțini știu că viața sa a fost și ea încercată de neajunsuri, înainte să atingă confortul de acum.

„În 1944 aveam 5 ani. Atunci am văzut pentru prima dată pâine. E foarte greu să vorbeşti despre aceste lucruri, să înţeleagă că n-ai văzut în viaţa ta pâine. Începuse războiul, eram la Braşov, ne retrăsesem într-un sat care se numea atunci satul Lunca, acum se numeşte Săcele, mi se pare.Stăteam la nişte rude acolo pentru că Braşovul era bombardat în fiecare zi. Tatăl meu era în război, a avut o permisie. A venit un om bine făcut, avea 1.87, îmbrăcat în haine militare şi avea în braţe această pâine. Şi atunci a fost prima dată când mi-aduc aminte că am mâncat pâine. Şi, uite, că am crescut, acum mă uit la pâine şi mă îngraşă”
Ion Țiriac

Digisport.ro
Cristiano Ronaldo, făcut praf de o legendă după ce a ajuns la 900 de goluri: "N-are nicio treabă cu fotbalul!"
Stirile PROTV
Sinistrații din Galați, afectați de inundații, au primit donații de la unii români: șosete uzate și lenjerie intimă purtată
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Vinetele și castraveții, prețuri de lux. Gospodinele își pun mâinile în cap
Spynews.ro
Meko sărbătorește cinci ani de relație cu amanta! Recent, luptătorul a aniversat 16 ani de căsătorie cu soția | VIDEO
PRO TV
Cel mai frumos cuplu latino, apariție de senzație pe covorul roșu! Penelope Cruz și Javier Bardem, imaginea perfecțiunii
Adevarul
Imagini înfricoșătoare. Cum ar arăta un atac nuclear asupra celui mai mare oraș din Europa Occidentală. Simularea care ne dă fiori
BZI.ro
Andreea Bălan, într-o rochie transparentă complet! Fanii au rămas uimiți de ținuta îndrăzneață
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Povestea de dragoste neștiută dintre Ilinca Vandici și Alin Cocoș: au fost împreună doi ani, însă ea a fost părăsită: „S-a despărțit de mine. Mi-a spus...”
Parteneri
Se schimba data PASTELUI? Crestinatatea se pregateste pentru un moment istoric
Redactia.ro
Țara în care femeile trăiesc peste 100 de ani. Ce mănâncă mereu și care e secretul longevității
Click.ro
„Canibalul din Volgograd” s-a întors acasă, după ce a luptat în Ucraina. Cazul lui a zguduit societatea rusă acum un deceniu
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Cum s-a prăbușit o mare rețea de socializare. Zeci de milioane de utilizatori au renunțat
EVZ.ro
Marian Mexicanu și Ana, primele declarații după ce s-a căsătorit și și-a botezat fiica! Cele mai frumoase imagini de la eveniment: ”Nu am cuvinte, sunt un om împlinit”
Spynews
Marea voce a României s-a stins! Dumnezeu sa-l odihnească în pace!
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Se SCHIMBĂ REGULILE la PENSIE! Anunțul Casei de Pensii pentru seniori
Mediaflux
Meko sărbătorește cinci ani de relație cu amanta! Recent, luptătorul a aniversat 16 ani de căsătorie cu soția | VIDEO
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro