Secretul Lidiei Buble s-a aflat. Ce a făcut cu iubitul Harlys Becerra

Secretul Lidiei Buble s-a aflat. Ce a făcut cu iubitul Harlys Becerra
Secretul Lidiei Buble s-a aflat. Ce a facut cu iubitul Harlys Becerra

Lidia Buble și actorul cubanez Harlys Becerra ar fi din nou împreună și se pare că frumoasa cântăreața are planuri destul de serioase. Fosta semifinalistă de la Asia Express și partenerul latin au revenit la sentimente mai bune, odată cu venirea lui 2022. Recent, blondina a făcut un gest neașteptat, semn că cei doi formează din nou un cuplu.

Lidia Buble și Harlys Becerra s-au împăcat

În ultima lună a anului 2021, Lidia Buble confirma faptul că între ea și actorul cubanez Harley Becerra s-a rupt lanțul de iubire. După ce fiecare a luat-o pe drumul său și au încetat să se urmărească reciproc pe rețelele sociale, iată că începutul anului 2022 le-a îmbunat inimile celor doi foști parteneri. Relația a devenit din nou serioasă, mai ales că vedeta noastră a mers în vizită la socrii, după ce iubitul a făcut deja asta cu părinții ei de la Deva.

Nu a putut sta departe de iubitul cu sânge latin

După ce s-a zvonit cu frumoasa blondină s-ar fi iubit cu un milionar cunoscut în țara noastră, din ultimele sale decizii reiese faptul că gândul i-a rămas tot la Harley Becerra, motiv pentru care s-a împăcat cu fostul.

Semnul clar că relația lor avansează

De data aceasta, Lidia Buble ar fi mers să-i cunoască pe părinții iubitului cubanez. Cei doi îndrăgostiți sunt din nou foarte activi în mediul online, unde postează imagini de pe plajă, departe de vremea geroasă din țara noastră.

Cei doi se bucură de peisaje idilice în țara natală a actorului

Harlys Becerra și-a anunțat fanii din social media că se află în vizită la părinți. Bineînțeles că era păcat să nu profite de soare și de vremea perfectă pentru plajă.

„Bună, copii! Ce faceți? Sper că sunteți bine, că aveți un sfârșit de săptămână bun. Eu sunt aici, în țara mea dragă. O să petrec câteva zile cu familia, sunt mai bine de doi ani de când nu i-am mai văzut. Și pentru că am ajuns aici, nu puteam să nu ajung și la mare. Vă trimit pupici și salutări”, a transmis Harlys Becerra, iubitul Lidiei Buble.

Vedetele se urmăresc din nou pe Instagram

Deși artista anunțase, în urmă cu o lună, că povestea lor de iubire a ajuns la bun sfârșit, iată că Lidia Buble ne surprinde cu împăcarea. Cei doi au revenit la sentimente mai bune, se urmăresc din nou pe Instagram și chiar postează imagini asemănătoare din vacanță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI