Împăcare surpriză în showbiz-ul românesc. Detaliile care au dat-o de gol pe Lidia Buble

S-a împăcat sau nu Lidia Buble cu fostul ei partener? Aceasta pare să fie întrebarea care se află pe buzele tuturor fanilor celebrei blondine, după ce fosta semifinalistă de la Asia Express și Harley Becerra par să fi revenit la sentimente mai bune, odată cu venirea lui 2022. Ce detaliu inedit au observat fanii artistei.

Lidia Buble și Harley Becerra s-au împăcat?

În decembrie 2021, Lidia Buble confirma faptul că ea și actorul cubanez Harley Becerra nu mai formează un cuplu. După ce au luat-o pe drumuri separate și au încetat să se urmărească reciproc pe rețelele sociale, începutul anului 2022 pare să le fi îmbunat inimile celor doi foști parteneri.

Cel puțin, asta este ceea ce cred admiratorii faimoasei soliste, după ce au zărit câteva fotografii incendiare pe care Lidia Buble le postează din vacanță. De asemenea, artista s-a filmat, pe Instastory, pe o plajă exotică, unde internauții sunt convinși că a plecat acompaniată de un pretendent.

Mai mult de atât, ochiul vigilent al fanilor Lidiei Buble au observat faptul că Harley Becerra este și el plecat, în această perioadă, într-o vacanță exotică, pozându-se pe o plajă la fel de frumoasă precum cea din imaginile fostei sale iubite.

Deși niciunul dintre ei nu a confirmat faptul că s-ar fi împăcat, fanii Lidiei Buble sunt convinși că cei doi au revenit la sentimente mai bune, deoarece se urmăresc reciproc, din nou, pe Instagram.

Lidia Buble, despre separarea de actorul cubanez

Acum o lună de zile, Lidia Buble a spus tot adevărul despre despărțirea de Harley Becerra. Cei doi foști parteneri au avut parte de o relație intensă, dar de scurtă durată. Blondina a confirmat faptul că ea și actorul nu mai formează un cuplu.

„În momentul în care ceva nu funcționează eu sunt de părere că trebuie să punem stop, niciodată nu există un singur vinovat, vina e de ambele părți. Distanța e o problemă, distanța într-o relație nu e cel mai bun lucru. Nu cred că asta contează, cine a pus punct, a fost o poveste frumoasă.”, a declarat cântăreața Lidia Buble într-o emisiune TV.

Deși povestea lor de iubire a ajuns la bun sfârșit, Lidia Buble a vorbit la superlativ despre fostul ei partener, denumind relația lor „o poveste frumoasă”. Se pare că distanța ar fi fost principalul motiv pentru care relația nu ar fi putut funcționa pe termen lung.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI