Secretul Lămâiei Stănescu, femeia care o amenință pe Mirela Vaida. Ce legături periculoase ar avea în Spania

Secretul Lămâiei Stănescu, femeia care o amenință pe Mirela Vaida. Ce legături periculoase ar avea în Spania
Secretul Lămâiei Stănescu, femeia care o amenință pe Mirela Vaida. Ar avea legături periculoase în Spania

Au apărut noi dezvăluiri despre Lămâia Stănescu, amica agresoarei Mirelei Vaida. Reporterii ”Acces Direct” au descoperit o fostă cerșetoare, Anca, care susține că a cunoscut-o pe complicea Antoanelei Grigoraș. Circumstanțele în care s-au cunoscut ridică multe semne de întrebare.

Lămâia Stănescu, femeia care o amenință pe Mirela Vaida, ar fi fost șefa cerșetorilor din Spania

Lămâia Stănescu ar fi lucrat în Spania pentru o rețea de cerșetorie. Aceasta ar fi fost pusă să și conducă grupul timp de două săptămâni, timp în care cea pe care a înlocuit-o a fost nevoită să se întoarcă în România. În ediția de miercuri a emisiunii ”Acces Direct” s-a prezentat chiar una dintre femeile pe care le-a ghidat pe când complicea Antoanelei era liderul formațiunii. Cerșetoarea Anca, cunoscută drept ”Năsoasa”, persoană cu ștate vechi în mafia milei, ar fi trecut granița României, acolo unde ar fi cunoscut-o pe Lămâia.

„Ea era cea care venea și îmi lua banii. Prima dată am fost în Spania și acolo am fost însoțită de ea. Ea nu cerșea atunci, doar ne supraveghea și ne lua banii. Am încercat să fugim, dar nu aveam acte. Lămâia era o perversă, ea era elegantă, nu era îmbrăcată ca o cerșetoare.

Ea era deșteaptă, era instruită, aranjată. În acele două săptămâni a fost șefa mea. Am știu de la început că este pusă să-mi ia banii. Ea nu vorbea cu mine, doar îmi lua banii. Lămâița i se spunea. După cele două săptămâni nu am mai văzut-o”, a spus femeia.

Vedeta Antena 1 este din ce în ce mai îngrijorată 

Jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan, prezent în platoul show-ului de la Antena 1 în momentul declarațiilor, a afirmat că este convins că Lămâia este o persoană mai inteligentă decât pare.

„Eu cred că ea face parte din rețea, ele au plecat în Spania scoase de rețele de traficanți de carne vie. Fără discuții, Lămâia face parte din acea rețea și nu cred că este nebună. Locul ei este în altă parte”, este de părere ziaristul.

Convingerea sa a îngrijorat-o pe Mirela: „Pe mine mă îngrijorează și mai mult ce spui tu acum, că dacă ea a lucrat într-o rețea de cerșetorie și ea nu era cea de jos, ci cea care colecta banii, ar putea să facă același lucru și în ceea mă privește”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI