Mirela Vaida, ținta unui nou atac. Cine este, de fapt, Lămâia de la Acces Direct VIDEO

Lucrurile se complică în cazul agresoarei Mirelei Vaida. Se pare că femeia a mai avut un complice, pe nume Lămâia Stănescu.

Mirela Vaida, ținta unui nou atac

Acum, complicea femeii care a atacat-o pe Mirela Vaida în direct este din nou în libertate și a declarat că pregătește un nou atac la adresa prezentatoarei. Ea a fost recent eliberată de la un spital de psihiatrie.

După incident, femeia care a ajutat-o pe agresoarea Mirelei Vaida a ajuns pe mâna Poliției. Ea a negat că ar avea vreo legătură cu cea care a atacat-o pe prezentatoare, însă pe camerele de supravghere s-a descoperit că și ea a ajutat la gestul care a șocat toată țara.

Lămâia Stănescu a fost externată de la Spitalul Socola din Iași și a declarat că a acționat la ordinul cuiva, în privința incidentului din platoul Acces Direct.

Acum, Lămâia a făcut declarații șocante și a spus că pregătește un nou atac asupra vedetei.

Reporter: ‘Te mai gândești la vreun atac?”

Lămâia Stănescu: ”Nu se știe. Oricum pe Mirela Vaida o am și în minte”,

Repoter: „Cine vrea o să o omoare?”

Lămâia Stănescu: ”Cineva, dar tac și înghit, nu dau numele. Este femeie, ea poate oricând să vină. Nu vă interesează pe voi ce face dânsa și ce armă folosește. O să aibă și picioarele rupte Mirela Vaida, o să meargă în cărucior. O să fie cumplit”.

Mirela Vaida, din nou amenințată. Ce apel a făcut la autorități

Mirela Vaida a fost din nou amenințată. De data aceasta de complicea femeii care a aruncat n bolovan spre ea, în direct.

Artista a făcut apel la procurori să facă ceva cu Lămâia Stănescu, femeia care o amenință pe prezentatoare.

În ediția Acces Direct de marți, avocatul vedetei a fost prezent în emisiune și a declarat că ancheta deschisă a fost greșită din start, pentru că era nevoie de percheziție pentru a se afla autoral moral al agresiunii.

“Sunt detalii pe care nu pot să le fac publice, dar sunt scrise negru pe alb. Aceste femei au primit nişte telefoane de la cineva înainte să ajungă la sediu. Au fost puse de cineva, nu ştim de către cine momentan. Dar ele au spus asta! Suntem acuzaţi că complicam ancheta, că nu vă lăsăm să vă faceţi treaba… Vă lăsăm, dar nu pot să aştept să îmi dea cineva cu bolovanul în cap când plec acasă! Vă rog să vă faceţi treaba!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI